Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik banknál érdemes lakáshi...

Melyik banknál érdemes lakáshitelt felvenni? Mire kell figyelni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 23:40
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
nem mondtam, írtam, hogy csak én tudom a tutit. szerintem mások is tudhatják :)Max én is köztük vagyok és tudom, hogy vannak, akik erőszakosak és belerángatják az ügyfeleket olyan hitelekbe, amik nem az ügyfél érdekeit szolgálják. Ismeretlenül, tele ellenérzéssel interneten keresztül erre lehetetlen rácáfolni és Te annyira ellenséges vagy, hogy nincs értelme győzködni (az ellenségeskedést nem felróvásként írom, mert én is megtartom a 3 lépés távolságot és pl.: ha lakásbitosítást kötök, akkor én is több helyről informálódok, bár én figyelek arra, hogy ha végül megkötöm, akkor egy biztosítási ügynök keressen rajtam, de ez az én heppem, mert saját helyzetemből indulok ki... a férjem már nem ilyen jótét lélek :))
2010. febr. 27. 19:47
 42/49 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ellenséges, csak rosszak a tapasztalataim és nincs kidobnivaló pénzem a hiteltanácsadók támogatására.
2010. febr. 27. 19:55
 43/49 anonim ***** válasza:

nem tudom ki hogy csinálja, de én el szoktam mondani az ügyfeleknek az elején, hogy miket kell fizetni és ha ezen felül menet közben felmerül egy költség, amiről megfeledkeztem, akkor azt én állom. Szerintem ez így korrekt.

az egyik népszerű közösségi portálon, ha regisztrálva vagy, akkor ha rákeresel a hitelügyintéző szóra, akkor kidob a rendszer. szoktam kérni az ügyfelektől, hogy a hitel lebonyolítása után írjanak ügyfélvéleményt, így ha valaki nem ajánlás útján jön hozzám, akkor már ez egy tájékozódási pont lehet... (nincs túl sok, mert kb. minden 10nek jut eszébe a költözés közepette ezzel foglalkozni...)

Amiről nem esett szó: ügyelj az ügyvédre is, aki az adásvételid készíti. Legalább annyira körültekintőnek kell lenned, mint a bank választásakor! :)

2010. febr. 27. 20:06
 44/49 A kérdező kommentje:

A legjobb barátnőm ügyvéd, szóval ez a probbléma kilőve:)

Ne haragudj, de a többire nem reagálok, remélem találsz itt ügyfeleket, megérdemelnéd, ha már ennyit reklámozod magad érte:)

2010. febr. 27. 20:08
 45/49 anonim ***** válasza:

Jó pár segítő szándékú és szakképzett tanácsadó írt segítségként neked, én a helyedben elfogadnám mert jóval többet tudnak a hitelezés folyamatáról mint te valaha is tudni fogsz ezekről.

Írtam már az elején én is tanácsokat, de neked semmi se jó. Nem értem minek vagy itt.

Mások véleménye szerinted kamu, sokat kérnek érte vagy csak reklámozzák magukat.

És van képed azt állítani, hogy nem kapsz hasznos tanácsokat mert neked olyan valaki kell aki hétköznapi ember.(és semmit nem ért a pénzügyekhez) Én előnyben részesítem azt aki ezzel foglalkozik és szakember nem gondolod?

Nem tudom mivel foglalkozol, hogy így el vagy telve magadtól. Szállj le a magas lóról mert garantáltan alád rúg majd az Élet.

2010. febr. 28. 19:56
 46/49 A kérdező kommentje:

Kioktatást nem kértem, kérlek írd le hogy ezt hol írtam. Szerintem elég egyértelműen fogalmaztam, hogy nem kérek a pénzügyi tanácsadók ajánlatából, de csak jött a következő meg a következő is. Se magas lovon nem ülök, se eltelve nem vagyok magamtól, egyszerűen csak NEM SZERETNÉK PÉNZÜÓGYI TANÁCSADÓKNAK FIZETNI AZÉRT AMIT EGYEDÜL IS MEG TUDOK OLDANI. Aki még így sem érti meg az lassan olvasson, hátha egyszer felfogja....:)

Amúgy neked is írhatnám, hogy nem tudom ki vagy és mivel foglalkozol, hogy ilyen felsőrendűen osztod az észt, de igazából nem érdekel, mondd csak, hátha ettől jobb lesz napod:)

Aki hasznos és használható választ írt, annak köszönöm, szerintem többször meg is köszöntem! pontozni meg értékelni nem szoktam, gyerekes dolog a pontokra hajtani, de ha ez kell, akkor legyen, mindenki vegye úgy, hogy kapott egy plusz pontot, akármit írt, jó lesz így?:)))

2010. febr. 28. 20:01
 47/49 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Az életet nem írjuk nagybetűvel, bocs...:) Csak hogy meglegyen a boldogságod, hogy tényleg milyen szemét vagyok:))))))
2010. febr. 28. 20:01
 48/49 anonim ***** válasza:

Meglepődsz pénzügyi tanácsadó vagyok aki nem kér pénzt a munkájáért!

Ugyanis minket így is megfizetnek a bankok. Aki ezen felül pénzt kér és ahhoz mennek hitelért már csak gratulálni tudok. (tegye fel a kezét a sok boldog Credit Hilles)

2010. márc. 2. 17:28
 49/49 A kérdező kommentje:
Rendben, örülök neked:)
2010. márc. 2. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!