Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik banknál érdemes lakáshi...

Melyik banknál érdemes lakáshitelt felvenni? Mire kell figyelni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 23:40
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
Meg a humorom:)
2010. febr. 19. 08:46
 12/49 A kérdező kommentje:
Annak örülök, de ezektől a válaszoktól nem jutottam előbbre. Na mindegy, bemegyek még jópár bankba, megoldom egyedül.
2010. febr. 19. 08:48
 13/49 anonim ***** válasza:
Erre szokták mondani, senkit nem lehet önmagától megmenteni:))))
2010. febr. 19. 08:49
 14/49 A kérdező kommentje:
Vagy azt, hogy akinek van esze, az megoldja egyedül, akinek nincs, annak kell valaki aki sok pénzért fogja a kezét....:)
2010. febr. 19. 08:59
 15/49 anonim ***** válasza:

Mint említettem, nem kérek, nem fogadok el pénzt senkitől sem előre, sem utólag, így a válaszod nem helytálló.

Azok fordulnak hozzám, akik bíznak a 6 éves szakmai tapasztalatomban, az ebből adódó kisebb nagyobb banki protekciómban és a becsületességemben.

Van, akinek van erre jó orra, hogy megérezze, ártani semmiféleképpen nem tudok, hiszen nem kérek pénzt, csak hasznára lehet a segítségem, van akinek nincs...

Ő egyedül küzd:)

2010. febr. 19. 09:04
 16/49 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos letiltottak, hogy segítsek Neked(nem írhatok email címet)

De állítólag itt tudsz privátot írni ha gondolod.

Valóban vannak "ingyen" dolgozó pénzügyi tanácsadók akik megkapják a banktól a jutalékot.(nem keveset) Tudom mert én is ezzel foglalkozom:)

De vigyázz vannak MLM cégek ahol minimális tudással kiengedik őket dolgozni és azt sem tudják mi a különbség a TKM és a THM között.

Ezt a cikket pedig ajánlom figyelmedbe:

[link]

2010. febr. 19. 09:05
 17/49 A kérdező kommentje:

Azonkívül, hogy a te fényezésed helyet kapott, sajnos többet nem értek a válaszok. Tudom, nélküled semmire nem megy senki, de azért megpróbálom, ha nem baj:)

Kívánom, hogy annyi hasznos választ kapjon mindenki ezen az oldalon, amennyit én kaptam itt...

2010. febr. 19. 09:05
 18/49 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Valószínűleg nem véletlenül tiltottak le, ezek után nem igazán bízom a segítségedben...
2010. febr. 19. 09:06
 19/49 anonim ***** válasza:

Miért kívánsz másoknak rosszat? Miért vagy rosszindulatú? Látod, ez nem szép tulajdonság.

Én pl tiszta szívemből sok sikert kívánok neked akár egyedül, akár tanácsadóval jutsz el a végcélhoz.

(Már csak azért is, mert jó napom van, 3 lakáshitelt sikeresen lezártam a héten és amúgy meg ma van a névnapom:)))

2010. febr. 19. 09:10
 20/49 A kérdező kommentje:

Nem kívánok rosszat, csak reális vagyok...

Boldog születésnapot! Mindig ennyit dicsekszel, vagy csak itt szeretnél ügyfeleket találni? Én sem érzem, hogy rossz lennék a szakmámban, mégsem mondom el minden mondatban tízszer, hogy hű de jó vagyok és ma is milyen szuper napom van...

2010. febr. 19. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!