Melyik banknál érdemes lakáshitelt felvenni? Mire kell figyelni?
Mint említettem, nem kérek, nem fogadok el pénzt senkitől sem előre, sem utólag, így a válaszod nem helytálló.
Azok fordulnak hozzám, akik bíznak a 6 éves szakmai tapasztalatomban, az ebből adódó kisebb nagyobb banki protekciómban és a becsületességemben.
Van, akinek van erre jó orra, hogy megérezze, ártani semmiféleképpen nem tudok, hiszen nem kérek pénzt, csak hasznára lehet a segítségem, van akinek nincs...
Ő egyedül küzd:)
Szia!
Sajnos letiltottak, hogy segítsek Neked(nem írhatok email címet)
De állítólag itt tudsz privátot írni ha gondolod.
Valóban vannak "ingyen" dolgozó pénzügyi tanácsadók akik megkapják a banktól a jutalékot.(nem keveset) Tudom mert én is ezzel foglalkozom:)
De vigyázz vannak MLM cégek ahol minimális tudással kiengedik őket dolgozni és azt sem tudják mi a különbség a TKM és a THM között.
Ezt a cikket pedig ajánlom figyelmedbe:
Azonkívül, hogy a te fényezésed helyet kapott, sajnos többet nem értek a válaszok. Tudom, nélküled semmire nem megy senki, de azért megpróbálom, ha nem baj:)
Kívánom, hogy annyi hasznos választ kapjon mindenki ezen az oldalon, amennyit én kaptam itt...
Miért kívánsz másoknak rosszat? Miért vagy rosszindulatú? Látod, ez nem szép tulajdonság.
Én pl tiszta szívemből sok sikert kívánok neked akár egyedül, akár tanácsadóval jutsz el a végcélhoz.
(Már csak azért is, mert jó napom van, 3 lakáshitelt sikeresen lezártam a héten és amúgy meg ma van a névnapom:)))
Nem kívánok rosszat, csak reális vagyok...
Boldog születésnapot! Mindig ennyit dicsekszel, vagy csak itt szeretnél ügyfeleket találni? Én sem érzem, hogy rossz lennék a szakmámban, mégsem mondom el minden mondatban tízszer, hogy hű de jó vagyok és ma is milyen szuper napom van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!