Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan tudnék hitelt felvenni...

Hogyan tudnék hitelt felvenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Kb. 10 millió forintot szeretnék felvenni, de

-a házam el van zálogosítva

-autó és házhitelt kell fizetnem, amiknek a törlesztőrészletei nagyon felmentek, ezt nem bírjuk már.

-Adósságrendező, és csökkentő hitelt a bankoktól nem vehetek már fel.

A gázt és a villanyt tavaly kikapcsolták, mert nem tudtuk fizetni, a villanyt sikerült megoldani nemrég, de most azt is részletekben kell visszafizetnünk.

Ha kb. 10 milliót fel tudnék venni, abból ki tudnám fizetni a többi hitelem, és nagyon jó lenne, hogy a mostani havi 200000 ft helyett "csak" 60-80000et kellene fizetnem.

Van valami ötlet erre a helyzetre?

2010. febr. 16. 21:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hogy lehet olyan hitelt intézni?

Az autó már nincsen meg, mert egy balesetben totálkáros lett, de a hitelt továbbra is fizetni kell, a 70%-a még nincs kifizetve. (tehát az autó eladás kilőve), ráadásul munkaeszköz volt, amikor összetört kellett venni egy másikat, ami egy roncs(családi segítséggel vettük), tavasszal kellene vizsgáztatni de előtte kb. 150 ezret rá kellene költeni, nem lesz megcsinálva.

2010. febr. 19. 21:32
 12/19 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem! Egy hiteles autóm a totalcart a vétkes fél kötelezője fizeti, saját kárt pedig casco, a hiteles autókon mindíg megvan. Hogy lehet hogy mégis 70 % fennmaradt a hitelből??
2010. febr. 20. 13:38
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
lehet casco nélkül is megvenni nekem is így volt.
2010. febr. 20. 15:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Casco nélkül csak úgy lehet hitelt felvenni autóra, ha az önrész legalább 40-50 %, vagy ha a hiteltörlesztőbe beépített casco van
2010. febr. 20. 21:03
 15/19 A kérdező kommentje:
Casco nem volt rajta, és csak a mi autónk volt érintett a balesetben, más autó nem.
2010. febr. 21. 08:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Én a helyedben semmiképp nem vennék fel több hitelt. OK, hogy kifizetnéd ebből az összegből az eddigi hiteleidet, de ezt a hatalmas összeget a kamatával együtt miből fizetnéd vissza, mikor még a villanyszámlát sem tudod kifizetni? Ne legyél buta (ezt nem rosszból mondom), ne ess bele az adósságcsapdába, mert soha az életben nem fogsz belőle kijutni. A kifizetem a hiteleimet az új hitelből elv nem működik. Csak egyre több hiteled lesz, már azt sem tudod észben tartani majd, hogy honnan mennyi hiteled van. Nagyon nagy butaság lenne több hitelt felvenni. Ez felelőtlenség a te anyagi helyzetedben.
2010. febr. 25. 05:35
 17/19 anonim ***** válasza:

A gazt es a villanyszamlat sem tudod fizetni, es 10 milliot akarsz felvenni? Ne haragudj, de hol elsz te?

En a helyedben hazakoltoznek a szuleimhez, akar egy szobaba is, es mindent visszaadnek a banknak, mert ugye minden az ove. Aztan orulnek, hogy van mit ennunk meg kifizetnem a villanyszamlat rendesen.

10 million gondolkozol??? Jezusom, hogy juthat ilyen az eszedbe. Azt gondoltam, hogy viccelsz amikor elolvastam a kerdesedet. Hitelt hitelbol?! Ezutan mar csak a kotel johet. Bocs.

2010. febr. 25. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:
A múlt héten voltam bankban, lakáshitellel kapcsolatban. Úgy kapok max. 8-9 millió hitelt, hogy semmilyen más hitelem nincs (soha nem is volt), minden számlát rendesen fizettem az elmúlt 10 évben és bejelentett munkahelyem van normális fizetéssel. Ezek után te mire kapnál szerinted 10 MILLIÓT??????
2010. febr. 25. 13:43
 19/19 anonim ***** válasza:

Bármilyen furcsa, és ha megkérdezel egy pénzügyi tanácsadót, az is azt mondaná, hogy elkell adni mindent, és nulláról kezdeni újra, mintsem mégjobban eladósodni, az adósságra adósságot halmozni, mert van egy pont amikor abból nincs kiút, és még a nulláról kezdés is elérhetetlenné válik

sajnos

2010. febr. 25. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!