Az otp factoringggal nem tudom felvenni a kapcsolatot és fizetnem kellene nekik. Ha nem hívom fel öket akkor bírósághoz fordulnak és minden költség engem terhel. Mi a tetendő ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 11:18
 1/3 anonim válasza:
hajajj. odébb van még a per. szeretik húzni az ügyet, mivel napi kamatra megy. vagy döntsd el h nem fizetsz vagy ha fizetsz is, nem lesz nekik elég a kicsi amit fizetsz! a faktoring már az egészet akarja, amit nemlehet csak úgy előrántani. ha birósághoz fordul akkor a tartozáson felül 25 ezer ügyvédi költséggel fordulhatsz amit a vesztes (te ) fizetsz meg. nengem már 1 éve fenyegetnek, be is pereltek, nyertek is, de egy fillért nem kaptak azóta se(február). ja és nem is vonják a fizumbol (egyenlőre)
2010. máj. 3. 11:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem menj be személyesen! Sajnos nekem is volt "ügyem" velük, de totál rendesek voltak, pedig úgy mentem be, hogy na most leszedik rólam még az utolsó bőrt is!
2010. máj. 3. 12:04
 3/3 anonim válasza:
én kb. 2 éve állandó harcban vagyok velük. 550ezer személyi hitellel kezdtem, és mára egymillán felül kell visszafizetnem. írogatok, kevesebb törlesztőt kérek, de sokszor semmi válasz, csak jön hogy felmondják a megállapodást, és aztán megint írok és ez már így megy mondom 2 éve hanem 3, de amit eddig befizettem az hol van? na azt senki nem tudja. szemetek, csak a kamat megy rá de rendesen. már gondoltam rá hogy nem fizetek. de félek a következményektől,mert nagyon tudják mondani, hogy bíróság, meg végrehajtó.
2012. máj. 10. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!