Mennyi a kezelési költség az OTP banknál?
OTP banknál van junior számla, annak nagyon alacsonyak a díjai.
Pontos összegeket most nem fogok mondani, de én azt használom már 6 éve, elégedett vagyok. Ingyen adtak netes számlahozzáférést.
Viszont az automatás felvétel pénzbe kerül (20000-t vettem fel 210 kezelésiért) így az annyira nem éri meg, viszont ha ahol tudsz kártyával fizetsz, akkor nem is nagyon kell kivenned ATM-ből.
Illetve én azt szoktam még, ha anyuékkal vásárolok, és ők készpénzzel fizetnének, hogy én fizetek a kártyámmal és ők ideadják a KP-t. Ingyen pénzfelvétel lényegében :D
Én még junior kártyás vagyok, majdnem 400Ft-ot vonnak le a pénzfelvételért. Négy hónap múlva lejár a kártyám, akkor meg fogom szűntetni náluk a számlámat. Nagyon sokat levonnak mindenféléért.
Valószínűleg az Erste-hez igazolok.
Állítólag az Erste a Citi és a Cib bank olcsóbbak,de én azt javaslom,hogy menj be az OTP-be érdeklődd meg a dolgokat ,a junior számla 18 éves korig ingyenes(már korábban linkeltem).
Én is az OTP-nél vagyok,tőlem nem vonnak le horribilis összegeket ,kibírom havi szinten azt a 4-500 Ft-ot,nem fogk más bankhoz menni,mert az OTP az államé és tudom,hogy még ha nem is teljes mértékben de az államot segítem a pénzemmel és nem a külföldi tőkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!