Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha a PayPal-os bank accountomh...

Ha a PayPal-os bank accountomhoz tartozó név téves, de a számlaszám jó, attól a PayPal át fogja tudni utalni a pénzt gond nélkül?

Figyelt kérdés
Ugye kaptam pénzt PayPal-ra, már kértem is a kifizetést a korábban megadott számlaszámomra; de most látom, hogy a számlaszámhoz tartozó név hibás... ez lehet gond? Ugye nem fog máshoz menni a pénz, vagy nem veszik el? Maga a számlaszám az jól van megadva (OTP-s).
2010. febr. 16. 12:43
 1/3 anonim ***** válasza:

HOL téves?

Ha PayPal-nál, akkor azt te adtad meg, elvileg korrigálhatod is, még a tranzakció előtt. Amúgy nem valószínű, hogy fennakad rajta bármelyik rendszer, mert a számok alapján működik az utalás. (IBAN/SWIFTBIC)

2010. febr. 16. 14:30
 2/3 A kérdező kommentje:
A PayPal-on adtam meg tévesen. Lehet, hogy lehet változtatni a néven, de már folyamatban van a pénz kikérése... de akkor azt mondod, hogy nem lesz gond?
2010. febr. 16. 15:23
 3/3 anonim válasza:

Üdv!

Érdekelne hogy sikerült-e így az átutalás ugyanis hasonló kérdésem lenne:

Sziasztok!

A bátyám utalhat pénzt a Paypal számlámra?

Ezt úgy értem, hogy ugye banki átutalásnál meg kell adni az alábbi adatokat:

Beneficiary Name BofA re: PAYPAL PTE LTD

Bank Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest

Bankszámlaszám 10918001-0000000115050684

Valamint, meg kell adni a 15 karakteres Paypal azonosítómat.

Meg fog-e érkezni a pénz ha nem a saját bankszámlámról kapom hanem máséról, mert ebben az esetben a név nem fog egyezni?

2010. szept. 18. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!