Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP vagy FUNDAMENTA lakástakar...

OTP vagy FUNDAMENTA lakástakarék a jobb?

Figyelt kérdés

2015. márc. 10. 15:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A bemásolt linket jelenteni fogom. Joglsulatlanul visszaél a rókás ltp adataival.
2015. márc. 11. 12:50
 12/21 anonim ***** válasza:

bloomeráng, amit leírtam, vállalom. Amit Te írsz, az viszont félrevezetés. Vannak bankok, amelyek valóban a HB 80%-áig finanszíroznak, de van több olyan bank is (neveket nem írhatok), amelyik HB 100%, vagy a Forgalmi 80%-közül az alacsonyabbat adja. Mint gyakorló hiteltanácsadó, ezzel a lehetőséggel sok esetben élni is szoktam, ha szükség van rá.

Nem értem, miért nem tájékozódsz, mielőtt kijelentesz valamit.

2015. márc. 11. 12:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Oh, kezdődik a mutogatás. "nem én hazudom, te hazudsz"... Hagyjuk a süketelést! Ismerem a piacot és a banki gyakorlatot is, felesleges a szédítés.
2015. márc. 11. 14:53
 14/21 anonim válasza:
50%

Saját tapasztalat!!!

A zöld 3 betűsnél volt lakástakarékom.Rendesen fizettem havi 20 ezret,letelt a 4 év,hozzájöttek az állami támogatások,így majdnem 1,3 millió ütötte a markomat.DE!!!

A kedves 3 betűs bankunk 1,15-et adott,a többit ilyen-olyan kezelési költség,meg mindenféle kitalált költségre hivatkozva levonta,amit persze nem reklámoznak!!

Ja,és a legjobb,hogy kb 2 napba telt,mire kiadták ezt a pénzt is,mert nem náluk vettünk fel lakáshitelt!!

Tehát az én véleményem,hogy bármikor nagyon szívesen levágom bármelyik lábamat,minthogy mégegyszer a 3 betűssel szóba álljak!!!

Nem ide tartozik,de a bankot minősíti,hogy amikor még náluk voltam,és lejárt a bankkártyám,küldtek másikat,amit nem kaptam meg.Bementem reklamálni,az ügyintéző mondta,ingyen és bérmentve kitöltünk egy papírt,hogy nem kaptam meg,és 2 héten belül pótolják,mert nem én tehetek róla.A kártya megjött,a számlámról meg 8.000 ment,kártyapótlási díj gyanánt!!!Megint a bankba mentem,kértem a fiókvezetőt,és úgy tették vissza a levont pénzt.

Aranyos,nem??

Remélem segítettem dönteni!

2015. márc. 11. 23:21
 15/21 anonim ***** válasza:
AZ OTP ebben sokkal megbízhatóbb. Fundával sok a gond. Az utolsó nem tudom mit csinált, nekem a teljes összeget kiutalták.
2015. márc. 12. 01:06
 16/21 anonim válasza:

Hogy érted,hogy mit csináltam??Szerinted azt akartam,hogy majd 150 ezret levonjanak?Ez volt a célom?És hogy nem tettem meg mindent,hogy a teljes összeget megkapjam,ami megilletett volna??Nehogy már még én legyek a hibás,mert meglopott a bank,és amiről előzetesen,szerződéskötéskor rohadtul nem tájékoztattak!!!

Az meg nem véletlen,hogy az itt válaszolók 70-80%-a mindenkit lebeszél az OTP-ről,és az sem véletlen,hogy mostanába szinte lasszóval kell új ügyfeleket szereznie a banknak,mert a régiek maradnak még valameddig,de új ügyfél alig akad....

2015. márc. 12. 07:18
 17/21 anonim ***** válasza:
64%
14-es, több fajta kiutalási mód közül lehet választani mind a 4 lakáskasszánál (OTP, Fundamenta, Erste, Aegon). Amennyiben kivárod a 3 hónap kiutalási időt, akkor semmit nem von le egyik kassza sem a megtakarításból, de ha Te pl az azonnali kiutalás mellett döntöttél, akkor ennek díja a kiutalandó összeg 3%-a, ami vonatkozik pl a Fundamentára is, tehát ebben nincs különbség.
2015. márc. 12. 07:24
 18/21 anonim válasza:
Igaz,hogy nem vártam ki,de amíg a Fundamentánál erről tájékoztattak,addig az OTP-nél nem,nagyokat hallgattak!!!Na ez a különbség,meg az,hogy van,ahol emberszámba vesznek!
2015. márc. 12. 11:03
 19/21 anonim ***** válasza:
"Fundával sok a gond"...említenél találomra mondjuk kettőt?
2015. márc. 12. 14:25
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát, véleményét és hogy megosztottátok velem a tapasztalataitokat.

Időközben a Fundát választottuk. Ami sokkal jobban tetszik még, hogy itt saját személyi bankárunk van és nem kell mindig rohangálni a bankba.

Mindenesetre megkötöttük 6 évre, veszteni nem vesztek vele :)

2015. márc. 13. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!