Mi az, hogy decemberben megkaptam a bankkártyám és az van rajta, hogy : VALID THRU 12/14? Havonta kérvényeznem kell? (vagy az a baj hogy decemberben töltöttem be a 18, és mikor kérvényeztem csak 17 voltam? )

Figyelt kérdés
Novemberben kérvényeztem a kártyát. DIREKT mondtam neki, hogy paypal-ra szeretnék majd vele utalni, szóval úgy mondják meg, hogy mi kell. Erre decemberben hozzájutok a kártyához, ami abban a hónapban jár/járt le, és amikor neten próbáltam utalni vele, nem engedte, mivel ezt külön el kell intézni a bankban... O.o ?!?!

2015. jan. 1. 22:06
 1/1 anonim ***** válasza:
17%
Valamit nagyon benéztél szerintem, szerinten az az érvényesség kezdete. A Palpal-hoz csatolást pedig nem kell külön intézni a bankban.
2015. jan. 2. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!