Inkasszó - mindent vihet?
Egy régi dolog miatt (a nevemen lévő, más által használt előfizetéses mobiltelefon számlája) inkasszó került a család bankszámlájára. Azt szeretném tudni, h minden beérkező pénzt letiltathatnak?
Ami jelenleg a számlára érkezik:
- a nagyszüleim nyugdíja
- édesanyám ápolási díja a nagyszülők után
- édesapám munkanélküli segélye
-férjem rokkantnyugdíja
- férjem fogyatékossági támogatása
- családi pótlék a három (enyém-tiéd-miénk) gyerek után
- férjem fia utáni gyerektartás
- lányom utáni árvaellátás
- nekem a gyes
BÉR V FIZETÉS NEM!!!
Mindet 3rinti az inkasszö?
Azaz mindet letilthatják?
Az inkasszó banki letiltast jelent, az pedig "nem nézi" hogy milyen jovedelem erkezik a szamlara. Az egyetlen kritérium, hogy a mindenkori öregségi nyugdijminimumnak elérhetőnek kell lennie az adós szamara.
A felsorolt jövedelmekből letiltani nem lehetne....
Ez mind egy szamlara erkezik ami a te neveden van? Ésszerű lenne masik számlát nyitni,,,.
Valaki, akinek nincs tartozása, nyisson számlát, és ami nem a tied, az menjen arra.
A gyest pedig kérd postán!
Remélem a telefont már megszüntetted..
Az pedig a te felelősséged, hogy kinek adod oda a neveden levő telefont. Havonta értesítést, számlát kapsz...nem tudom mekkora az összeg, de remélem időben léptél...és nem nagy a tartozás...
Egymilla... Lányom apja használta, a számlaküldési cím az övé volt, nem tudtam, h nem fizeti...
Intézzük, h mielőbb minden postán jöjjön, amúgy sem járunk be a városba.
Köszi mindenkinek.
Utolso!
Nyilván nem évült el, ha inkasszózták a számlát....
Hány olyan barátnőm van, akit a gyermeke apja vert át és hagyta anyagilag a sza...rba...
És mi nők olyan naivak vagyunk, hogy hagyjuk, hogy a nevünön lévő telefonról még a számla levelek sem hozzánk jöjjenek, hogy legalább ellenőrizni tudjuk, hogy minden rendben van-e a dolgaink körül, vagy visszaélnek a nevünkben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!