Másnak is volt olyan, hogy számlanyitásnál neked kell magadnak kitalálni egy pin kódot a majdani kártyádhoz?
Figyelt kérdés
Ft számláról van szó.
és kérték adjak meg egy négyjegyű számot a terminálon. a kártyát majd postázzák.
nekem ez új, hogy nem automatikusan generálnak kódot.
2014. ápr. 23. 23:43
1/3 A kérdező kommentje:
OTP amúgy
és azt lehet majd módosítani is akkor?
az ügyintéző úgy figyelte a kezem a megadásnál.
2014. ápr. 23. 23:43
2/3 anonim válasza:
Nekem már kellett kártyaaktiváláskor megadni PIN kódot.
Szerintem ez a kód, amit megadtál nem a kártya PIN kódja, hanem valami más kód volt, pl. netbank, telebank stb.
3/3 A kérdező kommentje:
egyedül folyószámla hitelkeret van hozzá rendelve, semmilyen elektronikus netbank, vagy sms) szolgáltatás nincs.
meg az is érdekes, hogy miért nem a személyi és lakcímkártyám alapján állítják be a levelezési címem, amikor szóban pedig úgy egyeztünk meg (ősrégen voltam ügyfelük, ezen ősrégi levelezési címem van most a szerződésen..)
2014. ápr. 24. 00:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!