Mit tehetnek egyre csak gyulik a tartozas a bankkartyamon? Ugyanis jovedelmem nincs minuszba vagyok es kartyahasznalati dijat vonnak.

Figyelt kérdés
Sajnos szuneteltetni is csak ugy lehet ha nincs minusz sot meg ennek is dija van. Munkahely nincs a kornyeken. Attol tartok vegrehajto lesz belole.

tegnapelőtt 11:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Na és mivel telnek a napjaid? Miért nem keresel egy kis pénzt?
tegnapelőtt 11:58
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
Ha munkahely nincs lehet el kell menni mashova.. nem?
tegnapelőtt 12:12
 3/23 anonim ***** válasza:
86%

Keress valami alkalmi munkát átmenetileg.

Segédmunka, takarítás, gyorsétterem, bármi.

tegnapelőtt 12:37
 4/23 anonim ***** válasza:
86%
szállásos munkák, sereg, stb
tegnapelőtt 12:46
 5/23 anonim ***** válasza:
80%

Gyorsan össze kell szedni magadat, valami kereseti forrást találni, mielőtt még azt a keveset is behajtják rajtad, amid van.

Javasolnám, hogy menj be a bankba és mondjad el ezt nekik, hátha valamilyen formában csökkenthetnéd a tartozásodat vagy a törlesztés terhét.

Ha adósságod van, akkor a legrosszabb, amit csinálhatsz, hogy nem reagálsz a banki vagy végrehajtói levelekre. Tárgyalni kell velük, vagy még nagyobb bajba kerülsz.

tegnapelőtt 14:01
 6/23 A kérdező kommentje:
Azert mert nem vagyok jo semmire sehova nem vesznek fel meg alig van itt munka. Foleg kell hozza vmi tapasztalat. Elmenni nem tudok nincs ra penzem es felek. Es nem tudom elvinni minden cuccom. A vegrehajtas en ugy tudom nem jogi szemely nem kell foglalkozni a fenyegetessel nem kell beengedni. Am parezer ftrol van szo
tegnapelőtt 14:15
 7/23 anonim ***** válasza:
86%

Nem kell beengedni :DDDDDD

Kifinomultabbak a módszerek ennél. Jövedelemletiltás, inkasszó, aztán viszik az ingóságokat, ingatlant. Ha semmid nincs, akkor a pár ezer forintos tartozás is végtelen nagyságúra nőhet és ha egyszer lesz jövedelmed vagy bármi értéked, akkor azonnal tiltják és viszik.

tegnapelőtt 14:41
 8/23 anonim ***** válasza:
82%

#6 akkor ideje elkezdeni tanulni, mert csóró maradsz egész életed végéig.

A behajtó rendőrséggel jön behajtani és foglalni.

tegnapelőtt 14:48
 9/23 A kérdező kommentje:
Nem koteles beengedni. Am egy ev mulva elevul a tartozas. Tanultam mar eleget de semmit nem ernek a gyorstalpalok. Azok sincsenek mar minden komolyabb fizetos. Am meg amint tudom megszuntetem a szamlamat
tegnapelőtt 15:28
 10/23 anonim ***** válasza:
76%
De érnek, max te nem tudod használni azokat. Kifogás az van.
tegnapelőtt 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!