Mit tehetnek egyre csak gyulik a tartozas a bankkartyamon? Ugyanis jovedelmem nincs minuszba vagyok es kartyahasznalati dijat vonnak.

Figyelt kérdés
Sajnos szuneteltetni is csak ugy lehet ha nincs minusz sot meg ennek is dija van. Munkahely nincs a kornyeken. Attol tartok vegrehajto lesz belole.

febr. 19. 11:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Adj el valamit!
febr. 19. 16:13
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem évül el 1 év után. Ha nem szólítanak fel 5 évig, akkor igen. De egyrészt miért ne szólítanának fel, másrészt ha folyamatosan felszólítanak, akkor sosem évül el.

De ha ennyi eszed van, akkor ne is számíts sok jóra.

febr. 19. 16:24
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
Ez ma mar nincs, boven azelott felszolitanak hogy elevuljon... Nekik a tartozasokhoz kepest semmibe se kerul egy levelet kikuldeni
febr. 19. 16:32
 14/23 anonim ***** válasza:
82%

Egy év múlva elévül, LOL

és addig hová bújsz? Hotelbe költözöl?

febr. 19. 16:34
 15/23 anonim ***** válasza:
37%
De mi a rosseb szának kell egy tartós munkanélkülinek bankkártya?!
febr. 19. 16:48
 16/23 A kérdező kommentje:
Mert arra jott az fht. Meg korabban a fizetes. Meg rendelni csak onnan tudsz. Meg volt korabbrol. Anyam mondta h egy villanyt nem tudnal beszerelni. Lefoglalni semmit nem tudnak nincs semmi vagyontargy a nevemen. Nagyon ciki bemenni az otpbe hisz ismernek. Egyebkent meg a balesetbiztositas augusztusba jar le azt is bukom ha megszuntetem. Meg ha majd rendelnel oda is kartya kell meg ugye a biztonsag es kulfoldi vasarlas. Szemetseg h utolsot par ezer forintot behajtanak. Sot meg az is 1000 ft. ha tudnam szuneteltetni nem termelodne honaprol honapra az adossag hanem kifizetnem utana de nem lehet! Amint tudom megszuntetem majd masik banknal esetleg majd ha lesz biztos bevetel akkor
febr. 19. 17:58
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg "pár ezer forint", akkor nem kell aggódni, eladsz a polcról pár régi könyvet, a tartozást kifizeted és még marad is.

Vagy ha minden könyv, amit a polcon tartasz, fontos neked, akkor összeszeded az utcán szétszórt flakonokat és sörösdobozokat, visszaviszed és máris összejött "pár ezer forint".

febr. 19. 20:13
 18/23 anonim ***** válasza:
71%
Elmész vérplazmát adni 5 naponta és lesz pénzed
febr. 19. 22:26
 19/23 A kérdező kommentje:
Eladok... az a baj nem kell senkinek semmi. Nem tudok olyat eladni amire van kereslet. Itt helyben nem kell semmi vagy ingyen kellene. Ha neten adok el a szallitasi koltseg miatt mar senkinek sem eri meg. Flakonozasert meg figyelnek a rendorok itt este egybol ramjonnenek
tegnapelőtt 13:03
 20/23 anonim ***** válasza:

"Eladok... az a baj nem kell senkinek semmi."

Ezt csak te hiszed így, az állításodnak nincs köze a valósághoz.

"Nem tudok olyat eladni amire van kereslet."

Nem vagy kreatív.

"Itt helyben nem kell semmi vagy ingyen kellene."

A világ legkülönlegesebb helyén élhetsz akkor. Én még bárhol is éltem vagy jártam, azt láttam, hogy az emberek imádnak vásárolni.

"Ha neten adok el a szallitasi koltseg miatt mar senkinek sem eri meg."

Ehhez képest a vaterán/jófogáson, facebookon és egyéb oldalakon használtcikkek és egyéb termékek ezrei kelnek el naponta. Az emberek örömmel fizetik ki a termékeket és a szállítási költséget, aztán várják a csomagpostást vagy a futárt.

Sőt vannak, akik külföldről rendelnek. Vagy külföldre. Egyik barátom magyar bakelitlemezeket (Neoton, meg Koncz Zsuzsa stb...) ad el interneten Japánba meg Mexikóba. Meg a világ más országaiba. Szóval, vannak, akik örömmel fizetik ki a szállítási költséget is, a kérdés csupán annyi, hogy neked vagy nekem...

"Flakonozasert meg figyelnek a rendorok itt este egybol ramjonnenek"

Ez jó nagy kamu.

tegnapelőtt 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!