Mit tehet velem a bank, ha nem tudom fizetni a hitelt, de semmim sincs?
"hogy a közös számlák tiltásához ismételt bírósági határozat szükséges."
Ez így van. Ha közös a számla, akkor tiltható. Viszont ki mondta, hogy van közös számlánk?
"Internetre azért van pénz # 1/14"
Olvasni tudsz? Akkor talán ezt is tudod értelmezni: " Van egy barátom, akivel együtt élek"
2014.03.15-én módosult a PTK, ami szerint már nem fogja az elévülést megszakítani a bank felszólító levele. Ezek után úgy gondolom, a bankok még jobban be fognak keményíteni és annak érdekében, hogy az elévülés ne történhessen meg, még több végrehajtási eljárást fognak kezdeményezni. Ennek az lesz a következménye, hogy még a kisebb adósságok is drasztikusan megnőhetnek a végrehajtási eljárási költségekkel, amit hozzátesznek az eredeti tartozáshoz és a késedelmi kamatokhoz.
A végrehajtás kiterjed majd a meglévő és a jövőbeni vagyonodra, keresetedre is. Szerintem a Te adósságod messze nem akkora, hogy ezt érdemes lenne kockáztatni. Még nagyon fiatal vagy, nem élheted le úgy az életedet, hogy mindig csak illegálisan dolgozz és mindent más nevére vásárolj. Ez nem túl biztató jövőkép és egy párkapcsolatot tuti megmérgezne. Lehet, hogy csak évek múlva lesz bejelentett állásod, de addigra a tartozásod már milliós összegre duzzadhat.
Javaslom, hogy állapodj meg a bankkal valamilyen részletfizetésben és kezd el mihamarabb visszafizetni.
Üdv.
Nekem a napokban szüntette meg a Bíróság az első pert amit felperesként az egyik bank indított ellenem, hitel ügyben.
Júliusban találtam egy módszert arra, amivel elértem ezt. A bankoknak, közjegyzőknek küldtem leveleket, kértem bizonyítsák, igazolják jogi érvényességüket.
Az anyagban minden le van írva mit kell csinálni, nem szükséges hozzá jogi ismeret.
Ha valakit érdekel a módszer, írjon nekem és ingyen segítek.
De bárki egyedül is el tud boldogulni a leírtak alapján.
Ha magatokat nem véditek meg, senki más nem fogja ezt megtenni. Csak akkor nem működik, ha nem használjátok.
A félelmet legyőzni csak így tudjátok.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!