Mit lehet tenni egy ilyen autóval?
Figyelt kérdés
Hitelre vettem 4 éve. Eddig rendesen tudtam fizetni, de már nem tudom, még a hitelkönnyítést is igénybe vettem, de totál lehetetlen úgy is fizetnem a részleteket. Sajnos az autó állapota azóta úgy leromlott, hogy a kutyának sem kell hitelátvállalással, mert több rajta a tartozás, mint amennyit ér. Javíttatni sincs pénzem. Mit tehetnék, hogy anyagilag a legjobban jöjjek ki a dologból? Ismétlem: nincs pénzem egyáltalán, és bar listás is vagyok. A szidalmakat hanyagoljuk kérem.2009. dec. 17. 14:57
1/9 anonim válasza:
Nem sokat. Ha az autó a bank szerint sem ér annyit, amennyivel még tartozol, akkor másra is kiterjesztheti a végrehajtást. Nem csak az autót bukod.
És kisebb autóra nem tudsz becserélni a kereskedésbe?
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Az új hitelbírálatot jelentene, és mint mondtam, bar-os vagyok :(
2009. dec. 17. 15:08
3/9 anonim válasza:
Milyen típusú autó és hány éves? Mert esetleg a kereskedőknek el tudod adni annyiért amennyi tartozás van még rajta..Igaz neked pénzed nem marad,de legalább mínuszban sem leszel.
4/9 A kérdező kommentje:
Már két éves korában is próbáltam, de már akkor sem kellett neki. Azért köszi, rákérdek megint ,mivel azóta csökkent rajta a tartozás valamennyivel. Fabia, teljesen alap, semmi extra, rengeteg kilométerrel.
2009. dec. 17. 15:16
6/9 anonim válasza:
Ha van rajta Casco, akkor törd össze. Vagy lopasd el.
Ha szerencséd van, a hitelhátralékod 70-80%-át fedezi majd a biztosítási összeg. A többit meg kifizeted apránként.
7/9 A kérdező kommentje:
Én is ezt akartam először, de már nem fizetem rég a casco-t. Esetleg köthetnék újat. Csak az a baj vele, hogy ahol nagyon kicsi az önrész, az nagyon drága havidíjas. Utánanézek.
2009. dec. 17. 16:07
8/9 anonim válasza:
Ne haragudj,hogy OFF-olok de teljesen ugyanebben a cipőben járok mint Te. És már 5 hónapja Cascót sem fizetek.Most attól félek,hogy felmondják a cascót és amiatt majd a hitelem is veszélybe kerül.Mondjuk mindegy mert azt sem tudom fizetni.Tudsz valamit erről,hogy ez mennyire függ össze? Vagy hagyjam a francba? Egyébként kerestem már én is a megoldást de sajna nem jutottam semmire. :(
9/9 A kérdező kommentje:
Nem függ össze, mert bizony az egy árukapcsolás, amikor eladják az autót, szinte köteleznek rá, hogy casco-t köss. De ha akkor azt mondod, nem, akkor is eladták volna, mert tudják jól, hogy az árukapcsolás illegális dolog.
Persze ez mit sem változtat a problémánkon :(
2009. dec. 17. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!