Ha valaki bejön melléd autóval miközben kerékpározol és megfenyeget majd utána bevág eléd és jól befékez az minek minősül? Mit lehet ezellen tenni? Büntethető-e az ilyen, ha esetleg megjegyzem az autó rendszámát?
Hiába bevett szokás akkor sem. Mint ahogy ha leszúrod a szomszédod akkor sem mentehetőzhetsz azzal, hogy ugyanmár, előtte leszúrtam még 200embert, mért épp ez az egy a baj.
Közúton egymás mellett kerékpározni tilos! Amíg ezt nem fogod fel ne csodálkozz ha megfenyegetnek!
"bevág elénk és jól befékez közben meg az üvöltözi, hogy "megöllek"...Majd mellettem megy egy kicsit, felgyorsít a csapattársaim mellé megy nekik is beszólogat, majd felgyorsít és eltűnik"
Színes bőrű volt az illető?
Közúti veszélyeztetés!
Életveszélyes fenyegetés de ezzel ne menj be a rendőrségre mert kiröhögnek! ( Én is rendőr vagyok)
11:43-kor szólónak: Köszönöm a pontos válaszát, nem terveztem bemenni a rendőrségre csak kíváncsi voltam ez minek minősül.
14:31-kor szólónak pedig: Lehet, hogy nem szabad de mi akkor úgy mentünk és nem erre irányult a kérdésem, plusz kötözködni elmehetnél máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!