Intrum Justitia kedvezmény központ! Kinek milyen tapasztalata volt velük?
Figyelt kérdés
Engem negyedévente zaklatnak sima postai levéllel, 2000-ben történt telefonszámla tartozás miatt.2014. márc. 23. 18:09
11/13 anonim válasza:
Én meg ügyvédjelölt vagyok, és pontosan tudom, hogyan lehet elévülési kifogást érvényesíteni.
Te nagyokos, nyilván hivatkoztál rá, ezért vették figyelembe!
Milyen titkárnő lehetsz te, ha azt sem tudod, mit jelent az, hogy hivatalból nem vizsgálnak valamit??
Szánalmas. Még jó, hogy nekünk normális titkárnőnk van.
12/13 anonim válasza:
Különb ügyvédi titkárnő vagyok, mint te ügyvédjelölt, éppen ezért nem is vitázom veled!!!! mert felesleges!!!!!!
13/13 anonim válasza:
Nos kérdező azóta zaklatnak, mire jutottál?'én úgy olvasom, hogy 10'év után is feldobják végrehajtásra az összeget, amikor már elég tetemes lesz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!