Dagi2589 kérdése:
Az Erste banknál szeretnék kölcsönt felvenni (otthon teremtői hitelt)! Szerintetek jó bank?
Figyelt kérdés
szerintetek jó bank az ERSTE?itt szeretnénk elinditani a kölcsönt!Az értékbecslőjükről tudtok valamit?Jól értékelnek?Értékeltet már valaki velük?2014. jan. 24. 14:35
1/4 anonim válasza:
Írd le konkrétan, hogy mit szeretnél megvásárolni és hol? Mennyi önerővel rendelkezel?
Mennyi a netto jövedelmed?
Folyószámlára érkezik-e béred?
ERSTE folyószámlára kapod a bért? (Ha igen, mióta?)
Vannak-e meglévő hiteleid?
Hány éves vagy?
Ezek alapján meg tudom mondani, jó választás lesz-e számodra az ERSTE bank.
2/4 A kérdező kommentje:
Használt családi házat, vidéken.A számlánkra érkezik összesen 160.000 Ft. Eddig az Otp-re érkezett, de februártól már az Erste-hez, ami már az én nevemen szerepel. Nincs semmi hitelünk. 25 éves vagyok.
2014. jan. 25. 16:21
3/4 okoskatörp válasza:
Ha most váltottál bankot, várj a hitellel pár hónapot. Nem szereti a bank az új jövevényeket.
Konkrét adatok alapján lehet kalkulálni. mint az a kolléga is mondta.
4/4 anonim válasza:
Az egyik legfontosabb kérdésre nem válaszoltál:
Mennyi az önerőd?
Még néhány fontos kérdés:
A vidéki ház hol van pontosan?
Mennyi a vételára?
Milyen állapotú?
Miből épült?
Milyen a komfort fokozata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!