Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/201933

2013. márc. 27. 22:48
 1/4 gabba83 válasza:
18%
Azt hogy megvártuk és tűrjük mint a birkák hogy a hatalmak és a bankok a fejünkre nőjenek. Egy egész népnek kellene fellázadnia az ellen ami ebben az országban folyik! De én úgy érzem ez már késő...Annyi agymosott robot ember van már akik azt teszik amit mondanak nekik azt látják amit mások akarnak hogy lássanak és boldogok, pancsikolnak az áldott tudatlanságban! Az utolsó választások teljesen meggyőztek arról nagyon kevés már a gondolkodó ember
2013. márc. 27. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Én azért megkérdezném a kilakoltatottakat, hogy mit tettek azzal a pénzzel, amit felvettek, mennyire olvasták el a szerződést, amit aláírtak és ilyenek.

Minden eset más és más, ezért nem lehet mindenre azt mondani, hogy szemét bankok.

Aki ostobán, utánajárás nélkül vett fel hitelt, nulla önerővel (mert volt, hogy azt is az állam fizette), akinek még sosem volt egy millió forint megtakarítása, aki több időt töltenek a telefonja vagy az iphoneja kiválasztásával, mint a több évtizedre szóló hitelének való utánajárással, az megérdemli.

A hitelfelvevők is hibásak (a fentebb elmondottak miatt), a bankok is, mert nem szabtak gátat a profitéhségüknek és ész nélkül osztogatták boldog-boldogtalannak a hiteleket és az állam is, mert nem szabályozta, felügyelte eléggé a bankok működését az előző évtizedben.

2013. márc. 28. 00:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is bankot akarok alapítani.
2013. márc. 28. 06:10
 4/4 gabba83 válasza:

Basszus! Megérdemli? Utánajárni? Először is ha jól tudom nemrég volt egy botrány illetve beperelték az egyik hazai bankot azzal amit az összes bank kihasznált ugyebár az árfolyamrés(Na kiváncsi vagyok erre ki az isten gondol ha hitelt vesz fel!!!)

Másodszor: A 80000Ft-os törlesztőből 140000Ft-lett! Nagyon kíváncsi lennék melyik kispénzű ember akinek a 80000 belefért a keretbe tudná vállalni ezt a terhet! Én nem! Nem aranykanállal születtem mert azok könnyen dumálnak, hogy ki a hibás.

Harmadszor ki az isten tehet a forint gyengüléséről???Mert ugyebár attól ugrott meg a törlesztő?? Kismértékben a világpiac És rohadt nagy mértékben a fejünk fölött lévő úgynevezett kormányok!!

És a negyedik?? VAJON MIÉRT vett fel annyi ember devizahitelt??PONT AZÉRT MERT OLCSÓBB VOLT SOKKAL MINT A FORINT ALAPÚ! Mert az emberek már akkor is szegények voltak. Gusztustalan dolgok folynak itt de csak védjük azt amit nem kellene, gratula!!

2013. márc. 28. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!