Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Budapest Bankosok! Miért von...

Budapest Bankosok! Miért von le nem kis összegeket a Bank ún. ATM díj terhére?

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 10:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mer gondolom nem BB-s ATM-ből vettél fel pénzt.

Minden ATM szolgáltató annyit terhel pluszban, amennyi a szerződése szerint jár neki. Ezt megnézheted a bank (gondolom a BB-nél is)honlapján. Nem mindegy honnan veszel fel pénzt.

2009. nov. 30. 10:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Budapest Bankosnál vettem fel.Csak ott!
2009. nov. 30. 10:29
 3/13 anonim ***** válasza:
At ATM nem ingyen müxik nem csak a bank szedle hanem a gép tulajdonosa(gyártó),üzemeltető,üzemben tartó(bank)
2009. nov. 30. 11:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor nézd meg a szerződésed. A legtöbb szerződés olyan, hogy a saját ATM-ért nem kér pénzt, de még van olyan folyószámla is, amikor az ATM-nek díja van. A saját banknál is.
2009. nov. 30. 11:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Az oké,hogy nem ingyen működik,de ne már 2335 ft-ért!És nem ez az első eset!mindegy bemegyek akkor hozzájuk megkérdezem miért húznak folyamatosan!
2009. nov. 30. 12:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Szia, én is BB-s vagyok és ugyanez a problémám. Nekem a múlt hónapban 4951 ft-vontak le. Megnéztem a kivonatokat visszamenőleg, havonta 1600 ft a kártya éves díja. Én ezt sem értem. A fennmaradó a mobilbank,internetbank és közel 1800 ft pedig az ATM. :S
2009. nov. 30. 15:43
 7/13 A kérdező kommentje:
15:43 az szép! Csak nem tudom mire?Központi jutalék,forgalmi jutalék,atm díj meg minden franc.Azt hiszem bankot kell váltani!!!
2009. nov. 30. 15:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Én sem értem,mert a szerződés szerint saját Atm-ből ingyenes a kivét, és mindig sajátból vettem ki, hiszen itt van a bank a házunk előtt :)

Én ezt az éves kártyadíj összeget nagyon nem értem, általában egy összegbe szokták levonni. Na mindegy, amint megkapom az ehavi kivonatomat, indulok is balhézni. Neked is sok sikert :)

2009. nov. 30. 16:35
 9/13 anonim ***** válasza:

A Budapest banknál minden készpénzfelvétel ATM-ből 95 forint. Azt írja mindenhol h ingyenes mégis elkérik az árát.

Meg a havi számlavezetés meg a többi is elég drága.

Ajánlom az AXA bankot.

ott ingyenes a számlavezetés, meg nincs éves kártyadíj.

egyedül a készpénzfelvétel 199 forint.

De semmi egyéb költség nincs.

Csak a számlanyitási díj 2800 forint.

De ha kiszámoljuk 2-3 hónap alatt visszajön a nyitási költség. Én csak ajánlani tudom. Nincs trükk benne.

2009. nov. 30. 17:27
 10/13 A kérdező kommentje:
16:35 én is eként fogok tenni:) Majd írj!
2009. dec. 1. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!