Banki lakáshitel miatt a Nav inkasszózta a számlám. Jelenleg kb.100 ezer ft a fizetésem. Ebből mennyit tudok majd levenni? Vagy tudok egyáltalán?
Figyelt kérdés
2013. dec. 30. 06:31
1/5 anonim válasza:
Hát attól függ, mekkora összegű az inkasszó (az elmaradt lakáshitel). Ha azt levették, utána a maradékot felveheted.
2/5 anonim válasza:
Általában 33 %-ot vonnak le minden hónapban.
3/5 anonim válasza:
Úgy tudom max 33%, a banknak is az érdeke, h ne dögölj éhen.
4/5 anonim válasza:
Ezt olvasd el figyelmesen:
Elméletileg "csak" 28.500Ft-ot kötelesek a számládon hagyni, ha többről szól az inkasszó, mint amit le lehetne a számládról emelni.
A "33%"-os szabály a bérből történő letiltást jelenti, az akkor lenne érvényes, ha a munkáltatódtól tiltanák le a tartozásodat
5/5 anonim válasza:
Javítás az előzőnél.
Bocsi, én sem olvastam el figyelmesen a végrehajtási menetet az előbb, de ha Te végig elolvasod, ki tudod számolni, mennyi pénzt fognak a számládon hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!