Molnár M. Péter kérdése:
Mennyi idő a kamattámogatott lakáshitel átfutása?
Figyelt kérdés
Ha tegnap beadtam a kérelmet, nagyjából mikor utalja a bank a hitelt? Több különböző információt kaptam.2013. nov. 21. 13:46
1/10 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy meg van-e minden papír. Igazolásoknak érvényesnek kell lenniük még a folyósításkor is. Nem tudom, hogy bankfüggő-e,, de az FHB-nál a kamattámogatott hitel átutalási ideje szerződéskötéstől számított 10 nap. Ha van kérdéses írj nyugodtan, mi fél éve csináltuk ezt végig.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, én is az FHB-hoz adtam be a kérelmet. Minden igazolás, stb. rendben van.
2013. nov. 21. 14:38
3/10 anonim válasza:
Ha tudod mikor lesz a szerződéskötés, akkor ahhoz képest 10 nap. Ha még aznap vissza tudod vinni a banknak a földhivatalnál érkeztetett példányától a szerződésnek.
5/10 A kérdező kommentje:
Már náluk van az érkeztetett adásvételi, az értékbecslési díjat pedig ma emelték le a számlámról. Ezek szerint hamarosan várható a szerződéskötés?
2013. nov. 21. 15:01
6/10 anonim válasza:
Igen várható. De én a bankban aláírt hitelszerződésre gondoltam. Ha a földhivatal bejegyzi a jelzálog jogot minden sínen van.
Már nincs sok hátra :)
Megkaptad azt az összeget amit szerettél volna?
7/10 A kérdező kommentje:
Meg-meg, nem sok, 7,9 M a vételár, 2M lesz a hitel, a többi már ki van fizetve :)
2013. nov. 21. 15:24
8/10 anonim válasza:
Szuper! Tényleg lassan vége :)
A foglalód ugye nem több mint a vételár 10%-a? Mert ez az egyik feltétele a kamattámogatott hitelnek.
9/10 A kérdező kommentje:
Pont annyi:) Így kérte a bank.
2013. nov. 21. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!