Testvérem nem kapott hitelt Magyarországon, szeretett volna vásárolni egy BMW X5 terepjárót 3.5 Millió forintért?
Őszintén nem gondoltam bele.
Meg sem fordult a fejembe hogy nem fogja fizetni.
Kétszer szájba rugja a férjed az tesódat, és elveszi azt a ki*aszott kocsit, ha már nem fizeti, ne legyetek ilyen pa*cserek hoogy még haggyátok hogy élvezze is...
Attyám...
Kérdező, kattanj le a "mert a családban megbízunk, nem?" érvelésről, mert sok sebből vérzik.
Normális (nem értelmi fogyatékos) ember bár megbízik a családjában, nem ért egyet AKÁRMIVEL. Például a rossz pénzügyi döntéseket sem támogatja meg pénzzel, főleg, ha előre látható volt, hogy a testvér milyen személyiség.
Nem, a rokoni, vérségi kapcsolat EGYÁLTALÁN nem garancia semmire. Ha te garanciának vetted, az a te gyengeelméjűségeden kívül semmi mást nem mutat.
Minél jobban ismételgeted ezt érvként, annál szánalmasabb az egész történet.
Tudod hány 70-80 éves édesanyát láttam sírni ( kendős fejű nénikét), aki odaadta a hazát jelzalogba a gyerekének, hogy vegyen rá fel hitelt. Persze akkor ment a mama felé a jópofizás...csak amikor fizetni kellett akkor nem volt a gyermek és családja sehol. Az öreg néni kisnyugdíja pedig nem volt elég a törlesztőrészletre....és kinek a hazát vitte a bank? A néniét.... Persze fordított történetet is láttam, amikor a feketelistás szülők felvetették a 20 éves gyerekekkel a hitelt és benne hagyták a sz...ban.
Szóval, tényleg szánalmas ez a család téma, mert nem bízunk senkiben! Soha nem adnék az öcsémnek, dolgozzon meg a dolgaiért, és addig nyujtozzkodjon amíg a takarója ér!
De most már így jártál...én megszakítanám az összes kapcsolatot velük, rájuk sem hírnek nézni, és jogi úton legalább a kocsit szerezd meg az öcsédtől, hogy eladhassd és ezzel is könnyíts a tartozásod nagyságán.
Persze ne is tárgyalj velük, csak ügyvéd jelenlétével és legyél már keményebb mert így csak egy lúzer maradsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!