Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Egy 5 milliós lakáshitelt még...

Egy 5 milliós lakáshitelt még bátran fel lehet venni ma Magyarországon?

Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 15:03
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
40%

miért ne? akár 20 milliót is, de az a baj nem éri meg.

keresek havonta 400 ezret, ebből marad havi 300 ami a bankszámlámon marad, és havi szinten kéne kb 200 ezret fizetnem 20 millió után, ami nem is gond, inkább az a baj, hogy 35 milliót kéne visszafizetnem.

na tudod mikor!

inkább félrerakom, nélkülözök pár évig, aztán 10 év múlva meglesz nekem az a pénz!

hitelt azt mondom csak úgy szabad felvenni ha elektronikai cikkekre kell 500 ezer forintig, 1 éves futamidővel, és nem fizetsz vissza sokkal többet, kényelmesebb úgy.

2013. dec. 16. 15:11
 2/33 anonim ***** válasza:
Persze hogy batran ha van penzed ;)
2013. dec. 16. 15:11
 3/33 anonim ***** válasza:
45%
annyival kiegészíteném, ha esetleg állami támogatást igénybe tudsz rá venni, akkor megéri.
2013. dec. 16. 15:12
 4/33 anonim ***** válasza:

Megnezem 10ev mulva milyen hazat fogsz venni 20milliobol....

Addigra kb fog annyit erni hogy kaphatsz valami jobb allapotu panelt :)

2013. dec. 16. 15:13
 5/33 anonim ***** válasza:
50%

20 millióból már lehet jó házakat venni, építeni ha van egy kis esze az embernek, és külvárosban nézelődik.

de ha utánaszámolsz az én esetemben ez 30 millió forintot jelent.

de hát vedd fel nyugodtan a hiteledet majd 30 év múlva meglátjuk ki él jobban :)

2013. dec. 16. 15:15
 6/33 anonim ***** válasza:
84%

" hitelt azt mondom csak úgy szabad felvenni ha elektronikai cikkekre kell 500 ezer forintig, 1 éves futamidővel, és nem fizetsz vissza sokkal többet, kényelmesebb úgy."

Na erre aztán teljesen felesleges felvenni! Szuper tv nélkül lehet élni de lakni kell valahol mindenképp.

2013. dec. 16. 15:16
 7/33 A kérdező kommentje:
Igen, a TV és egyéb baromságok épp nem érdekelnek. Én is azt hallottam hogy személyi hitel és áruhitel a legrosszabb mind közül.
2013. dec. 16. 15:21
 8/33 anonim ***** válasza:
2%

rosszul hallottad.

ez a baj hogy az ilyen hozzá nem értők veszik fel a hitelt aztán siránkoznak és még ők vannak felháborodva amikor panaszkodnak nekem, hogy miért járok én új BMW-vel hogy tudtam hitel nélkül megvenni ő meg becsődölt az 5 milliós hitelével, és az a válaszom hogy mert hülye voltál magadnak köszönheted.

2013. dec. 16. 15:24
 9/33 anonim ***** válasza:
12%
ha nem tudod elérni hogy kihúzol 10 millió ft kp-t a zsebedből, akkor szerintem ne álmodozz saját házon még hitelből sem mert nem lesz jó vége mész az utcára
2013. dec. 16. 15:25
 10/33 A kérdező kommentje:
Utolsó: ennyi erővel ne vegyen senki semmit, mert 10 millát nagyon kevesen tudnak kihúzni a zsebükből.
2013. dec. 16. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!