Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Testvérem nem kapott hitelt...

Testvérem nem kapott hitelt Magyarországon, szeretett volna vásárolni egy BMW X5 terepjárót 3.5 Millió forintért?

Figyelt kérdés
Én külföldön dolgoztam és hitelképes voltam azt mondta vegyek én fel hitelt kint a folyószámlámra Ő megveszi a kocsit és majd nekem fizeti havonta 85. 000 forintjával. Nem fizeti és az anyám is neki ad igazat?azt mondja milliomos a férjed fizesse az!!Nekünk nincs miből fizetni.

2013. dec. 22. 11:59
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
Életem végéig ne beszéljek az anyámmal meg a testvéremmel?
2013. dec. 22. 15:30
 22/60 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy el sem ismerik mekkora szarban hagytak csak azt hajtják "NINCS MUNKA MIBŐL FIZESSÜK"

De arra nem kapok választ tőlük én miből fizessem.

Lassan három munkahelyem van hogy ki tudjam fizetni a havi 85 ezret és még ezen felűl kell megélnem rezsi tankolás saját életem stb...

2013. dec. 22. 15:33
 23/60 anonim ***** válasza:
Az ilyenek nem erdemlik meg. En nem allnek veluk szoba amig ki nem csengetik a teljes tartozast.
2013. dec. 22. 15:38
 24/60 A kérdező kommentje:

Eszük ágában nincs kifizetni!

Fizesse a milliomos férjem.

2013. dec. 22. 15:39
 25/60 anonim ***** válasza:

Férjed valóban milliomos? Nem akarlak megsérteni, de te nem egy proli család kivakarkodott tagja vagy? Ilyen helyeken megy (legalább is felénk) az ilyen duma, hogy "fizessen a milliomos férjed", meg ez a hozzáállás, saját családtagot átverni és szarban hagyni. Hihetetlen, hogy mik vannak.

Ja munka nincs, de BMW az kellett. Agyi szint 0-hoz konvergál.

2013. dec. 22. 15:43
 26/60 A kérdező kommentje:

A férjem keményen dolgozik vállakozása van és az anyám gyűlöli mert pénze van és véleménye!

Külföldön dolgoztam ha az anyámék nem húznak be volt pénzem én is dolgoztam keményen mindig is.

2013. dec. 22. 15:49
 27/60 A kérdező kommentje:

33 éves vagyok és az anyám a mai napg elszámoltatna és ha tehetné mindenem elvenné persze ügyesen rafináltan.

Nagyon ravasz és rafinált,ezért tudott átvágni mert én bíztam bennük és Ő kihasználta a joindulatomat és visszaélt a bizalmammal.

2013. dec. 22. 15:51
 28/60 anonim ***** válasza:
100%

Még annyi, hogy tesódnak nem volt munkája gondolom amikor a hitelt felvetted helyette. Miből gondoltad, hogy fog fizetni? Meg miből fizetne? Ezeket a kérdéseket feltehetted volna magadnak, mielőtt a papírokat aláírtad.

Mindenesetre tényleg keress fel egy ügyvédet, hogy mit mond, de szerintem ez halott ügy. Még ha legalább a te neveden lenne az autó, de gondolom ez sem így van.

2013. dec. 22. 15:52
 29/60 anonim ***** válasza:

"Ezek után hogy nézzek a szemükbe még 30-40 évig?"

TE???!!! Az ő szemükbe? Talán fordítva...

Ez a "milliomos a férjed fizesse az" stílus ismerős. Egy időben az Ormánságban dolgoztam, na, ott ment az ilyen duma. Vaaanannakpénze! Persze, az, hogy honnan van neki, hogy esetleg a belét kihajtotta érte, az már nem érdekli őket.

2013. dec. 22. 15:58
 30/60 A kérdező kommentje:

akkor pont volt munkája,igen nem gondoltam át hogy mi lesz ha nem lesz munkája ez az autó volt az ÁLMA!

Ha ellent mondtam volna üvöltött volna velem hogy igy számíthat a testvérére.

És az anyám is hasonlóan tette volna.

Nem tudod milyen helyzetben voltam azthittem ha ezt felveszem és meg lesz az autó nyugalom lesz otthon.

Mert mindig ment az üvöltés vagy az autó miatt vagy más miatt.

Hogy neki kell ez a BMW és nem hagyott két évig üldözött vele míg beadtam a derekam és felvettem a hitelt.

2013. dec. 22. 16:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!