Testvérem nem kapott hitelt Magyarországon, szeretett volna vásárolni egy BMW X5 terepjárót 3.5 Millió forintért?
Ügyes vagy, 10.000 euro+ kamatokért vettél magadnak egy évekig tartó komoly stresszt, isteni üzleti érzéked van!
Megkérdezhetem, hogy amikor volt a tesódnak munkája, mennyit keresett?
Érzelmi zsarolás, nagyon jól tudják mivel lehet rávenni, hogy kinyisd a pénztárcád és úgy ugrálj ahogy ők fütyülnek.
Ezek a lehetőségeid:
-Minden megy tovább, riadt nyusziként kétségbeesel ha kiabálnak veled. Állítom, hogy két hónapon belül előállnak azzal, hogy ki kell fizetni a biztosítást és nincs pénze benzinre. Akkor megint jön a kiabálás, te meg fizetsz. A hitelt mellette természetesen.
-Visszaüvöltesz mint az állat, ebből botrány lesz, nem is kicsi, hiszen nem szokták meg tőled. Ezek után idővel vagy visszavesznek, és ha a teljes összeget nem is kapod vissza, de ha kellőképp rámenős leszel, akkor talán van esélyed egy picire, mindenesetre megúszod a következő pumpolást. Vagy ők maguk megszakítják veled a kapcsolatot, mert leszel te minden utolsó szemét, csak épp naccságos tésasszony nem. Fizetheted a hitelt, de legalább megszabadulsz a további pumpolástól.
-A továbbiakban rájössz, hogy neked nincs családod. Amikor hívnak, akkor nem is idegesíted magad, leteszed szó nélkül, megszakítasz minden kapcsolatot. Nem válaszolsz emailekre, telefonra, letiltod őket facebookon, skypeon, minden fórumon. Ha megteheted, változtass számot és soha többet ne keresd az ingyenélőket, akiknek te csak egy pumpolható balek vagy.
Rajtad múlik, hogy melyik utat választod.
Teljesen igazad van azóta hogy megvan a BMW fizettem bitosítást és elvették a törlesztőrészletre az össze aranyamat....
Az anyám annyit mondott "PONT AZ ARANYAIDRA GONDOLTAM"
Igen fájdalmas megélni hogy ez a családom!!!
ja csak éppen az a baj, hogy nem fogja őket érdekelni, mert elég nekik az is, hogy ingyen használhat egy kocsit.
sőt még örülni is fog neki a testvére, hogy nem "zaklassa" a nővére a pénzzel.
El sem tudjátok képzelni milyen érzés mikor valakit a saját annya és testvére csap be közel 5 millió forinttal ilyen nehéz világban.
Vért izzadok hogy ki tudjam fizetni és még nem is néztem az emberi oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!