Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Létezik-e olyan hitel, amit a...

Létezik-e olyan hitel, amit a felvétel utáni X évben nem kell elkezdeni törleszteni?

Figyelt kérdés

Fel szeretnék venni valamennyi pénzt, de az első pár évben nem tudok törleszteni belőle, mert nem lesz (sok) jövedelmem, viszont később vissza tudnám fizetni. Létezik-e ilyen konstrukció?

Kérlek titeket a kérdésre válaszoljatok. Nem véleményekre, tanácsokra van szükségem, hanem a kérdésem válaszára.(2x-ra teszem fel a kérdést, mert az előző próbálkozásomnál eléggé elterelődött a téma a kérdésemről, így inkább töröltem.)

2013. aug. 20. 01:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

De hogy kicsit segítsünk: a másik kérdésnél a diákhitelt nagy durcásan annyival elintézted, hogy nincs rá lehetőséged, mert képzésváltás miatt kicsúszták a 10 félévből.

Diákhitelt ÖSSZESEN tíz félévre lehet felvenni (akármikor 35 éves korig, úgy, hogy csak az első törlesztésnél kell még pont 35-nek lenni), nem az egyetemi képzés első tíz félévében opció ez!

Vagy talán te már túl vagy 10 félév diákhitelen és ezért kuncsorogsz itt új ötletekért?

Amúgy meg írtad, hogy infót tanulsz és ezért nem tudsz dolgozni mellette. Számtalan mérnökinfós ismerősöm van a BME-ről és kb. másodéves koruk óta mind a későbbi szakmájában dolgozott iskola mellett, meg egy olyan is volt, aki b+ utaskísérő volt chartergépeken. Ne kamuzz, hogy lehetetlen egy ilyen képzés mellett dolgozni. Az, ami mellett lehetetlen az osztatlan képzések, amikből van kb. 5, mert ott tényleg heti 15 óra kötelező részvételű előadás és 20 óra mégkihagyhatatlanabb gyakorlat van.

A szaros infó Bsc-d nem ilyen.

2013. aug. 20. 11:29
 12/12 A kérdező kommentje:

Azt, hogy miért nem tudnék dolgozni gondoltam a magánügyem, de akkor:

45 kreditem lesz, 8tól 8ig leszek bent az egyetemen kisebb nagyobb megszakításokkal. Ezenkívül heti 3 edzés, hétvégén meccs. Így 3 dolog közül választhatok:

1. kevesebb óra -> kitolódik az egyetemem

2. egy kicsivel kevesebb óra + versenyserű sport abbahagyása

3. hitel

Mivel ilyen hitelről nem tudok, így feltettem a kérdést, hogy objektíven meg tudjam vizsgálni a dolgokat.

Fedezetet megoldottam volna, pl nem én veszem fel a hitelt (igen, nem szép dolog)

Nem kaptam egyértelmű választ (főleg, első válaszadó a suzukival megcsillantotta a reményt. hátba banknál is van), csak többnyire a buta, ostoba, tehetségtelen szavak hosszú kifejtését.

Itt most megkaptam röviden személyeskedés, tanács, ötlet nélkül

Neki köszönöm.

2013. aug. 20. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!