Létezik-e olyan hitel, amit a felvétel utáni X évben nem kell elkezdeni törleszteni?
Fel szeretnék venni valamennyi pénzt, de az első pár évben nem tudok törleszteni belőle, mert nem lesz (sok) jövedelmem, viszont később vissza tudnám fizetni. Létezik-e ilyen konstrukció?
Kérlek titeket a kérdésre válaszoljatok. Nem véleményekre, tanácsokra van szükségem, hanem a kérdésem válaszára.(2x-ra teszem fel a kérdést, mert az előző próbálkozásomnál eléggé elterelődött a téma a kérdésemről, így inkább töröltem.)
Te nem tudsz kérdést törölni, csak a moderátorok.
De fogd már fel, hogy nulla jövedelemre és fedezet nélkül egy bank sem fog neked hitelt adni, úgy meg főleg nem, hogy x évig nem is kell törlesztened. A bank nem szeretetszolgálat!!!
Egyetlen lehetőség a diákhitel, illetve a diákhitel2.
diákhitel2-t nem tudom felvenni.
A kérdésem a hitel létezéséről szól (hogy most van-e jövedelmem, fedezetem stb lényegtelen, tudom hogy ebbe 100 bele akarnak majd kötni, de kérem ne tegyék).
Továbbra is kérem azokat, akik a te ostoba, ne vegyél fel hitelt, úgyse kapsz hitelt válaszokat akarják adni, ne tegyék, mert engem nem ez érdekel.
Feltettél egy kérdést: van-e olyan hitel, amit nem azonnal kell elkezdeni törleszteni?
Válasz: nincs.
A másik kérdésnél meg kiderült, hogy se fedezeted (értékes tulajdonod), se rendes fizetésed sincs ehhez, arra meg nemhogy a nemlétező késleltetett törlesztésű hitelt nem kapsz, de semmilyet sem, még a pióca Providenttől sem.
Nem megsértődni kell, hanem gondolkozni.
A pénzintézetek nem osztogatnak úgy pénzt, hogy valakinek nincs jövedelme és/vagy (ha nagyobb összeg) nem terhelhetik rá egy ingatanra.
Van ingatlanod?
Van fix jövedelmed?
Ha a két kérdésre "nincs" a válasz, akkor tök mindegy, hogy azt mondjuk, hogy X bank ad olyan hitelt, hogy 1 évig nem törlesztesz, veled akkor sem állnak szóba.
De olyan, hogy felveszel egy nagyobb összeget (gondolom milliókról van szó, minimum 2-ről hiszen több évre kell) és pár évig nem kell törlesztened, olyan NEM LÉTEZIK!!! Érted? NINCS! (és itt a kérdésedre a válasz) A bank nem szeretetszolgálat, neki nem az a lényeg, hogy te tanulj, hanem az, hogy a pénzét visszakapja és még nyerjen is az ügyön.
Nekem régebben volt egy szabadfelhasználású hitelem (900 ezer), jövedelemigazolás kellett, a cégtől nyilatkozat hogy nem állok felmondás alatt és a cég sem felszámolás alatt, ingatlan tulajdoni lap, stb. És azonnal kellett fizetni, a következő hónaptól.
Szerinted ha lenne ilyen konstrukció a jövedelem nélkülieknek, akkor nem mindenkinek az lenne, mert juj de jó hogy osztogatja a bank a milliókat, aztán évek múlva ha kedvünk úgy tartja majd visszafizetjük????
És az a nagy baj, hogy te még egyetemista vagy, nem is a tanulatlan 8 általánossal rendelkező takarító és a pénzügyi alapokkal nem vagy tisztában. Az marha fontos, hogy a gimiben a függvény zérushelyét ki tudják számolni, de a mindennapi élethez szükséges ismereteket nem tanítják.
Osztom a többiek hozzászólását.
Nem létezik semmilyen olyan lehetőség ami a te igényeidnek megfelelne.
Egy mondattal leírva: Nincs ilyen hitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!