Provident hitel felvétel?

Figyelt kérdés
Sziasztok, jelenleg tanuló vagyok, és most fogok vizsgázni, szeretnék felvenni ilyen gyors hitelt, mert ki kell fizetnem egy vizsgadíjat ami 40 ezer forint plusz van egy 90 ezer forintos "közigazgatási" bírságom, havi rendszereségel 14 ezer forint "jövedelem" érkezik hivatalosan a számlámra (tanulás utáni pénz) plusz mellete dolgozom is de az nem bejelentett munka, szerintetek adnának kölcsönt, a legrövidebb futamidőre? Sajnos itthonról nem tudok kérni, és a bírságot is plusz a vizsga díjat is ki kell fizetnem. :S Köszi a válaszokat! Üdv
2012. ápr. 16. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
nem fogsz kölcsönt kapni sehol.el is felejtheted..
2012. ápr. 16. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Így csak ismerőstől kérhetsz hitelt. Esetleg zálogba rakhatsz valamit.

Tipp: a jövőben az ilyen helyzetek elkerülése végett célszerű valami minimális összeget félretenni minden hónapban. Ha csak egy ezrest, az is jól jöhet évek múlva.

2012. ápr. 16. 11:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de én úgy tudom ha van rá fedezetem pl. egy autó, akkor fel tudok venni. Munkáltatói és minden igazolás nélkül.
2012. ápr. 16. 13:56
 4/5 gabica44 válasza:
Providentet nem fedezetre adják, hanem igazolt munkabérre!
2012. ápr. 16. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Teljesen hülyeség! A KÉPVISELŐ DÖNTI EL ad hitelt vagy nem ! Ő tölti ki a hiteligénylő lapot és azt ír rá amit akar!A bank nem ellenőrzi le a munkaviszonyt!
2012. ápr. 20. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!