Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Fundamentával kapcsolatban...

Fundamentával kapcsolatban segítség?

Figyelt kérdés
Most fog lejárni hamarosan a 4 év 4 hónapos Fundamentám, amit havi 20 ezerrel fizetek. Szeretném meghosszabbítani 8 évesre, és megelőlegező hitellel felvenni a teljes összeget ( 6 millió 400 ezret). Akkor most ha lejárt a 4 évesem, utána kb. mennyit kell havonta fizetni? Mert az tudom, hogy továbbra is kell a 20 ezret + kamat meg valami ilyesmi, de kb. mire számítsak?
2013. jún. 30. 20:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a számításokat!

És még annyit meg tudnál nekem mondani, hogy a Fundamentás hitelekhez mikre van szükség?

2013. jún. 30. 22:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Amúgy lehet én vagyok a hülye, de nem igazán értem, hogyha 4 évig már fizettem a Fundamentát havi 20ezerrel, akkor miért kell még önerő a Fundamentás hitelhez is?
2013. jún. 30. 22:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Mint mondtam, nem vagyok Fundamentás, így a szükséges dokumentumokat tőlük kell megkérdezni, ők tudják neked elmondani:)

Én csak a második hitel verzióban tudok segíteni, de az nem Fundamentás, viszont tuti kivitelezhető kevés önerővel is.

Ha Te szerződést hosszabbítasz, akkor nem lesz hozzáférhető az addig befizetett pénzed, hiszen majd csak további 4 év múlva fog lejárni a megtakarítási programod.

Ebből következik, hogy a 6,4 millió Ft az teljes egészében hitel, gyakorlatilag még a saját eddigi befizetésedet is meg kell előlegezni hitellel, viszont ha a 6,4 millió hitelt szeretnél a Fundamentánál, ehhez kb 8,5-9 milliós ingatlan fedezet szükséges.

2013. jún. 30. 22:24
 14/15 anonim válasza:
És az amit ajánlottál melyik banknál van?
2013. júl. 8. 08:58
 15/15 anonim ***** válasza:
08.58-as, írtam levelet.
2013. júl. 8. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!