Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Fundamentával kapcsolatban...

Fundamentával kapcsolatban valaki segíteni?

Figyelt kérdés
4 év 4 hónapra fizetek havi 20 ezret. A befizetési időszak végén, ha nem veszek fel rá lakáscélú kölcsönt,csak a saját befizetést venném fel, az állami támogatás ugyanúgy jár?
2013. febr. 28. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Kb. 1,3 M ft megtakarításod lesz az állami támogatással együtt, ezt veheted fel. Ha akarsz kérsz kedvezményes hitelt mellé, ha nem akkor nem:) Az állami támogatás ettől független!:)
2013. febr. 28. 21:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Hú ez jó hír. Köszi.
2013. febr. 28. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:

állami támogatást kiutalják minden évben..nem kötelező hitelt felvenni csak 1 opció...

viszont elkölteni csak lakásvásárlásra ill felújításra tudod

2013. febr. 28. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

1.301.843 Ft fog a rendelkezésedre állni.A lakáskölcsönt természetesen nem kötelező igénybe venni, az állami támogatás a megtakarításaid után jár, egyetlen kitétel és itt pontosítom az utolsó hozzászóló által elmondottakat, hogy lakásCÉLRA kel elköltened ahhoz, hogy álltám jogosult legyél. Vásárlás és felújítás ez így bár igaz, de nem teljes. Magyarországi lakóingatlanra költheted, ebbe beletartozik a kútfúrás, vízelvezető árok kialakítása, térkövezés, kerítés építése, víz, gáz, villany, kábel TV hálózat kiépítése, tetőcsere/felújítás, beépített bútorok, beépített konyhai gépek, illetve bármilyen beépíthető gépészet, stb.

Hol nyitottad a számlát, hogy ez már egy folyamatban levő szerződésnél merült fel kérdésként?

2013. márc. 1. 00:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm foglalkozik vele, rajta keresztül kötöttem.

Amúgy tisztában vagyok az egésszel, csak múltkor neten ahogy olvasgattam már annyira össze zavartak, mert egyik fórumban valaki váltig állította, hogy a támogatás így nem jár, de jó, akkor megnyugodtam. :)

2013. márc. 1. 01:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Na az előző választ én írtam, csak a párom nem lépett ki az övéből és véletlenül arról írtam :D
2013. márc. 1. 01:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Amit elmondtál, azt igazolja vissza, hogy miért nem okos dolog fórumokon érdeklődni. Én nagyon nem örülök annak, hogy sokan nem a legilletékesebbtől, hanem fórumokon próbálják beszerezni a szükséges információt. Mindenesetre örülök, hogy megnyugtató választ kaptál, de kérlek, fogadj meg egy jó tanácsot: legalább fontos kérdésekben ne ilyen helyeken tájékozódj! Az ismerősödhöz bármikor fordulhatsz tanácsért, neki pedig az a dolga, hogy segítsen. Az ő feladata nem ért éget a számlád megnyitásakor.
2013. márc. 2. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!