Fundamentával kapcsolatban valaki segíteni?
állami támogatást kiutalják minden évben..nem kötelező hitelt felvenni csak 1 opció...
viszont elkölteni csak lakásvásárlásra ill felújításra tudod
Szia!
1.301.843 Ft fog a rendelkezésedre állni.A lakáskölcsönt természetesen nem kötelező igénybe venni, az állami támogatás a megtakarításaid után jár, egyetlen kitétel és itt pontosítom az utolsó hozzászóló által elmondottakat, hogy lakásCÉLRA kel elköltened ahhoz, hogy álltám jogosult legyél. Vásárlás és felújítás ez így bár igaz, de nem teljes. Magyarországi lakóingatlanra költheted, ebbe beletartozik a kútfúrás, vízelvezető árok kialakítása, térkövezés, kerítés építése, víz, gáz, villany, kábel TV hálózat kiépítése, tetőcsere/felújítás, beépített bútorok, beépített konyhai gépek, illetve bármilyen beépíthető gépészet, stb.
Hol nyitottad a számlát, hogy ez már egy folyamatban levő szerződésnél merült fel kérdésként?
Egyik ismerősöm foglalkozik vele, rajta keresztül kötöttem.
Amúgy tisztában vagyok az egésszel, csak múltkor neten ahogy olvasgattam már annyira össze zavartak, mert egyik fórumban valaki váltig állította, hogy a támogatás így nem jár, de jó, akkor megnyugodtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!