Halál komoly tőzsde / FOREX kérdés!?
Van egy halál komoly kérdésem.
Vannak MO-n azok a furcsa épületek, az van rájuk kiírva, hogy BANK. És ezek olyan hülyék, hogy 10-15 évekre adnak pénzt az embereknek 40-50%-os THM-re.
Egy menő FOREX guru, hogy havi 15-20%-okat tud stabilan és magabiztosan hozni az miért nem sétál be a ZÓTÉPÉBE, kér 10M forint jelzáloghitelt a házára? Hiszen a havi törlesztője max. 150e forint lenne és havi 2 MILLIÓT tud belőle csinálni! A hülyének is megéri!!!!
"Kiváló #20as! Te is úgy alkotsz véleményt és ki is jelented, hogy nem lehet, hogy csak mástól tudod :))))"
Ha tapasztalatod lenne arról, hogy valóban lehet, akkor nem itt írogatnál.
# 21/
Az ősi román mondás úgy tartja, hogy aki tényleg tud havi 20% profitot termelni, az nem milliomos, hanem milliárdos lesz pár év alatt.
Olyan ember a földön nincs, aki olyan zseniális a pénzügyekhez, hogy mesébe illő profitot termel hónapról hónapra, de nincs arra 1 millió forintja, hogy 3 év múlva milliárdos legyen. Ez a mese habbal kategória.
Én viszont három éve tőzsdézek, és bizton állíthatom hogy nincs olyan hogy valaki minden hónapban megkeresi a 10-15%-ot amit kivesz mert az a megélhetése. Ha erre lenne rákényszerítve valaki fél éven belül éhen halna. Ilyen nincs.
Minél rövidebb időt nézel annál kevésbé jön ki az átlag, általában még éves szinten is egy-egy nagy fogás módosít radikálisan (vagy nagy bukta). És itt egy év is rövidnek számít. Kb az 5 év aminél meg lehet mondani hogy valaki csak szerencsés volt, vagy ez már több mint szerencse. Vagyis nem lehet minden hónapban összerakni a havi apanázst, ami a tőkéd 15%-a, mert lesznek hónapok amikor bukni fogsz, akkor mi van?
Itt van tessék 3hete csináltam akkor is az okoskodóknak...
Ez 5000 dolláros tőke mellett keletkezett...
És ezzel befejeztem itt a vitát mert sok értelmét nem látom már.
Kérdezd meg attól aki elkezdte a 15%-ot..
Én azt állítottam, hogy átlagosan 15-20%között teljesítek. De áprilisban mikor volt az arany esése akkor a tőkémhez képest hatalmas profitot sikerült realizálni és így lett a nagyobb a % hozam különbség!
# 25
Ezt már mikor anno linkeltek akkor is rávilágítottak, hogy kisatírozott értékekkel elkapott pillanatkép elég vicces.
Ebből is látszik, hogy gőzötök sincs az egészről! Lezárt időszaknál nem játszik szerepet az aktuális egyenleg! Amúgy meg, hogy éppen veszteség mutatkozik az nem jelent semmit de mit is dumálok úgyse értitek...
Tessék satírozás nélkül az elmúlt 1hónap... persze az ember mondhat bármit és mutathat bármit itt akkor is le fogják húzni a tisztességes embert is!! Viszlát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!