Halál komoly tőzsde / FOREX kérdés!?
Van egy halál komoly kérdésem.
Vannak MO-n azok a furcsa épületek, az van rájuk kiírva, hogy BANK. És ezek olyan hülyék, hogy 10-15 évekre adnak pénzt az embereknek 40-50%-os THM-re.
Egy menő FOREX guru, hogy havi 15-20%-okat tud stabilan és magabiztosan hozni az miért nem sétál be a ZÓTÉPÉBE, kér 10M forint jelzáloghitelt a házára? Hiszen a havi törlesztője max. 150e forint lenne és havi 2 MILLIÓT tud belőle csinálni! A hülyének is megéri!!!!
"
Ma olvastam kb. 10 kérdésben is, hogy egy csávó privát üzenetekkel bombáz mindenkit és fix. havi 15-20%-ot ígér! "
Én _ígérek_ neked 30-at is. Dobsz 10 milkát?
"Milyen 300% kamatról beszélsz? Hisz havi 15-20% van és minden hónapba ki van véve miből élni is kell!"
Én semmilyenről. TE Havi 10% az évi 300%. Sima matek szorzás. A 15-20% még meredekebb.
Miért kéne kivenni? Benn kell hagyni tőkének! Vagy azt próbálod nekem bemesélni, hogy egy olyan csóróra bízza az ember a pénzét, aki napról napra él?!
Itt most tényekről és gazdasági kérdésekről van szó, nem arról, hogy melyik csaló milyen stílust érdemel.
Ez az egyik legszánalmasabb része a dolognak, hogy korrekt válaszok helyett a stíluson parádézol - ami jelen esetben teljesen irreleváns.
"Itt most tényekről és gazdasági kérdésekről van szó, nem arról, hogy melyik csaló milyen stílust érdemel."
A TÉNY az, hogy NEM LEHET stabilan havi 15-20% nyereséget összehozni. Lehet néhány jól sikerült hónap, amikor összehoz ennyit, de simán el is veszti 2-3 tranzakcióval ezt a nyereséget. Dolgoztam egy fószernak, aki elég nagyban tőzsdézett (százmilliókkal). Amíg az egyik gépét javítottam a másikon tőzsdézett. Egyszercsak megszólalt, hogy "most buktam 27 milliót"... Rezzenéstelenül folytatta, nekem azért meg kellett pihennem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!