Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Halál komoly tőzsde / FOREX...

Halál komoly tőzsde / FOREX kérdés!?

Figyelt kérdés

Van egy halál komoly kérdésem.

Vannak MO-n azok a furcsa épületek, az van rájuk kiírva, hogy BANK. És ezek olyan hülyék, hogy 10-15 évekre adnak pénzt az embereknek 40-50%-os THM-re.

Egy menő FOREX guru, hogy havi 15-20%-okat tud stabilan és magabiztosan hozni az miért nem sétál be a ZÓTÉPÉBE, kér 10M forint jelzáloghitelt a házára? Hiszen a havi törlesztője max. 150e forint lenne és havi 2 MILLIÓT tud belőle csinálni! A hülyének is megéri!!!!

2013. jún. 6. 10:52
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
13%

"

Ma olvastam kb. 10 kérdésben is, hogy egy csávó privát üzenetekkel bombáz mindenkit és fix. havi 15-20%-ot ígér! "

Én _ígérek_ neked 30-at is. Dobsz 10 milkát?

2013. jún. 6. 13:10
 12/42 A kérdező kommentje:

"Milyen 300% kamatról beszélsz? Hisz havi 15-20% van és minden hónapba ki van véve miből élni is kell!"

Én semmilyenről. TE Havi 10% az évi 300%. Sima matek szorzás. A 15-20% még meredekebb.

Miért kéne kivenni? Benn kell hagyni tőkének! Vagy azt próbálod nekem bemesélni, hogy egy olyan csóróra bízza az ember a pénzét, aki napról napra él?!

2013. jún. 6. 13:14
 13/42 anonim ***** válasza:
68%
Hát ez az :D ígérni tud mindenki és ezért tartunk ott.... valaki meg teljesíti!!
2013. jún. 6. 13:15
 14/42 anonim ***** válasza:
68%
Látod ezért buknak az emberek!!! MERT mindent feltesznek végig egy lapra és nem tudnak mértékkel kockáztatni!!! Semmi gond Te ezért nem tőzsdézel én meg igen szóval ezzel lezártam!
2013. jún. 6. 13:17
 15/42 anonim ***** válasza:
44%
Te lehet így csinálod én viszont garanciát vállaltam az összegre ennyi csupán a különbség...
2013. jún. 6. 13:26
 16/42 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező intelligensen tudsz beszélni az látszik...
2013. jún. 6. 13:27
 17/42 A kérdező kommentje:

Itt most tényekről és gazdasági kérdésekről van szó, nem arról, hogy melyik csaló milyen stílust érdemel.

Ez az egyik legszánalmasabb része a dolognak, hogy korrekt válaszok helyett a stíluson parádézol - ami jelen esetben teljesen irreleváns.

2013. jún. 6. 14:17
 18/42 anonim ***** válasza:
57%
A tények azok, hogy hogy nem tetszik ha valaki komoly profitot termel ennyi és be is fejeztem!
2013. jún. 6. 14:23
 19/42 anonim ***** válasza:
57%
Az meg sose elhanyagolható, hogy ki alpári meg trágár...
2013. jún. 6. 14:23
 20/42 anonim ***** válasza:
39%

"Itt most tényekről és gazdasági kérdésekről van szó, nem arról, hogy melyik csaló milyen stílust érdemel."

A TÉNY az, hogy NEM LEHET stabilan havi 15-20% nyereséget összehozni. Lehet néhány jól sikerült hónap, amikor összehoz ennyit, de simán el is veszti 2-3 tranzakcióval ezt a nyereséget. Dolgoztam egy fószernak, aki elég nagyban tőzsdézett (százmilliókkal). Amíg az egyik gépét javítottam a másikon tőzsdézett. Egyszercsak megszólalt, hogy "most buktam 27 milliót"... Rezzenéstelenül folytatta, nekem azért meg kellett pihennem...

2013. jún. 6. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!