Kapok így hitelt vajon?
Sziasztok!
Lassan 3 éve dolgozom webfejlesztőként egy cégnél, megbízható, stabil, biztos munkahely. Az egyetlen bökkenő az, hogy 8 órában, minimálbérrel vagyok bejelentve. 3 éve van jogosítványom, eddig csak szerettem volna autót nagy, viszont most úgy alakult, hogy szükségem is van rá. Mit gondoltok, erre a 8 órás minimálbérre van esélyem egy 7-800ezres használt autót venni aránylag emberi törlesztőrészletre?
Köszi a válaszokat!
Mondtam, szívesen megnézném élőbe :) Fiatal vagy még (meg hülye is ahogy elnézem...). Mindent lehet, odahívnak aztán a képedbe röhögnek vagy rávesznek, hogy apuci / anyuci / Jóskapista vegyen fel neked hitelt, vállaljon fizető kezességet, majd ők megoldják a többit, stb...
Tudom, majd 2-3 nap múlva jössz ide és megpróbálod majd az orrom alá dörgölni, hogy "simán" megkaptad a hitelt, sa-la-la, de a tündérmesékből én már kinőttem.
4 órás minimálbérre senki nem ad ebben az országban 800K hitelt (de még 80-at sem) autóra és nem is fog sikerülni bebizonyítanod, hogy kaptál...
Lassan írom, hogy te is megértsd:
- Kutyát nem érdekli, hogy most hirtelenjében át lettél jelentve 8 órába, mert visszamenőlegesen 3-6 hónapra nézik. Azt meg te magad írtad, hogy :
"jelenleg 4 órás minimálbérrel bejelentve"
- A 8 órás minimálbérre sem hiszem, hogy kapnál 8 kiló hitelt, de a szotyit már bekészítettem a youtube videóhoz :)
Azt meg már leírtam, hogy miért írták azt neked. Azért, hogy odamenj, hogy vigyél kezest, stb... Mert a kereskedő is pénzből él és az ilyen gyengeelméjűeket, mint te nagyon könnyű megmajmolni élőben.
Ne itt anyázzál, fussál a sok-sok jelentkezőhöz, aki mind sorba áll, hogy hitelre adhasson neked autót!
Azt már el sem merem képzelni, ha ennyire 2 bites vagy akkor az autóval hogy át fognak b@szni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!