Kapok így hitelt vajon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 3 éve dolgozom webfejlesztőként egy cégnél, megbízható, stabil, biztos munkahely. Az egyetlen bökkenő az, hogy 8 órában, minimálbérrel vagyok bejelentve. 3 éve van jogosítványom, eddig csak szerettem volna autót nagy, viszont most úgy alakult, hogy szükségem is van rá. Mit gondoltok, erre a 8 órás minimálbérre van esélyem egy 7-800ezres használt autót venni aránylag emberi törlesztőrészletre?

Köszi a válaszokat!

2013. jún. 3. 20:15
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Csak szólnék, hogy jött még egy email, abban is azt írták, hogy működhet a dolog!
2013. jún. 4. 11:54
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Mondtam, szívesen megnézném élőbe :) Fiatal vagy még (meg hülye is ahogy elnézem...). Mindent lehet, odahívnak aztán a képedbe röhögnek vagy rávesznek, hogy apuci / anyuci / Jóskapista vegyen fel neked hitelt, vállaljon fizető kezességet, majd ők megoldják a többit, stb...

Tudom, majd 2-3 nap múlva jössz ide és megpróbálod majd az orrom alá dörgölni, hogy "simán" megkaptad a hitelt, sa-la-la, de a tündérmesékből én már kinőttem.

4 órás minimálbérre senki nem ad ebben az országban 800K hitelt (de még 80-at sem) autóra és nem is fog sikerülni bebizonyítanod, hogy kaptál...

2013. jún. 4. 11:58
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Írod hogy a gyűjtögetés nem megy, mert abban nem vagy jó. Ennek ellenére már 3 éve nagyon szeretnél autót. Esetleg jónak kéne lenni gyűjtögetésben. Ha amióta dolgozol, átlagban egy hónapban 30.000 forintot félretettél volna, mert hogy te szeretnél majd autót venni, akkor jelenleg 1.080.000 forintod lenne, amiből simán kifutná az autóra.
2013. jún. 4. 12:19
 24/35 A kérdező kommentje:
senki nem beszélt 4 órás minimálbérről, át lettem jelentve 8 órába, de kösz, hogy figyeltek. Egyébként azóta még egy olyan email jött, amiben azt írták, hogy kaphatok hitelt.
2013. jún. 4. 14:41
 25/35 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig senkitől nem tűröm, hogy a zsebemben turkáljon, szóval légyszi ne te mondd már meg, hogy mennyit rakjak félre, meg mennyit tudok, vagy nem. De ha ennyire kíváncsiak vagytok, azért nem raktam félre eddig autóra, mert attól, hogy szerettem volna, még nem akartam venni. Most azért akarok venni, mert szükség van rá sajnos.
2013. jún. 4. 14:44
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Lassan írom, hogy te is megértsd:

- Kutyát nem érdekli, hogy most hirtelenjében át lettél jelentve 8 órába, mert visszamenőlegesen 3-6 hónapra nézik. Azt meg te magad írtad, hogy :

"jelenleg 4 órás minimálbérrel bejelentve"

- A 8 órás minimálbérre sem hiszem, hogy kapnál 8 kiló hitelt, de a szotyit már bekészítettem a youtube videóhoz :)

Azt meg már leírtam, hogy miért írták azt neked. Azért, hogy odamenj, hogy vigyél kezest, stb... Mert a kereskedő is pénzből él és az ilyen gyengeelméjűeket, mint te nagyon könnyű megmajmolni élőben.

2013. jún. 4. 17:08
 27/35 anonim ***** válasza:
van egy fiat seicentóm, 2001-es 300ért odaadnám hitelre üzembentartóival, 100 ezret simán elmegy még, ha nem fizeted, visszaveszem és kiviszem a szeméttelepre. érdekel?
2013. jún. 5. 06:29
 28/35 A kérdező kommentje:
Anyátolat.
2013. jún. 5. 07:18
 29/35 anonim ***** válasza:
Jó akkor kiviszem a szeméttelepre.
2013. jún. 5. 08:31
 30/35 anonim ***** válasza:

Ne itt anyázzál, fussál a sok-sok jelentkezőhöz, aki mind sorba áll, hogy hitelre adhasson neked autót!

Azt már el sem merem képzelni, ha ennyire 2 bites vagy akkor az autóval hogy át fognak b@szni :D

2013. jún. 5. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!