Kapok így hitelt vajon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 3 éve dolgozom webfejlesztőként egy cégnél, megbízható, stabil, biztos munkahely. Az egyetlen bökkenő az, hogy 8 órában, minimálbérrel vagyok bejelentve. 3 éve van jogosítványom, eddig csak szerettem volna autót nagy, viszont most úgy alakult, hogy szükségem is van rá. Mit gondoltok, erre a 8 órás minimálbérre van esélyem egy 7-800ezres használt autót venni aránylag emberi törlesztőrészletre?

Köszi a válaszokat!

2013. jún. 3. 20:15
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

4 órás minimálbérre pláne nem, annyival kis túlzással leülni sem engednek a bankba.

3 hónap bejelentés (és számlakivonat) után próbálkozhatsz, de nem fogsz sikerrel járni. A bank kezessel sem ad hitelt olyannak, akiről úgy ítéli meg, hogy nem fogja tudni fizetni a hitelt.

2013. jún. 3. 21:31
 12/35 A kérdező kommentje:
Nem ezért van a kezes? Ő kezeskedik róla, hogy tudja fizetni a hiteligénylő a hitelt. Vagy rosszul tudom?
2013. jún. 3. 22:00
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A kezes azért van, hogyha az adós NEM FIZET akkor majd a kezes fog.

De erre nem alapozhat egy bank sem, mert bonyolult a behajtás. Illetve a banknak a közhiedelemmel ellentétben az a célja, hogy az adós fizesse a részleteket, nem pedig az, hogy behajtson meg foglaljon meg árverezzen. Az tiszta ráfizetés.

2013. jún. 3. 22:02
 14/35 A kérdező kommentje:
Az fasza. És van valami ötleted esetleg, hogy hogy tud egy nem százezreket kereső állampolgár autót venni? :(
2013. jún. 3. 22:08
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Az ötletem az, hogy neked is az a legjobb, hogyha ilyen alacsony fizetéssel nem veszel autót. Hidd el, te is így jársz a legjobban...
2013. jún. 3. 22:09
 16/35 A kérdező kommentje:
Mint írtam, szükségem van rá, de köszi a semmit, faszom!!!
2013. jún. 3. 22:14
 17/35 anonim ***** válasza:
83%

nem tudjuk megoldani helyetted vaze

en 1 evig sporoltam ra pedig netto 100-ból élek albérletben barátnőmmel

ne hisztizz hanem kezdj el sporolni

2013. jún. 3. 23:48
 18/35 A kérdező kommentje:
Mint azt már leírtam legalább kétszer, egyáltalán nem ér rá a dolog. Az olyanok meg inkább ne válaszoljanak, mint az előző...
2013. jún. 4. 00:36
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig ha csóró vagy akkor buszozni fogsz hülyegyerek. Ezzel mi nem tudunk és nem is akarunk mit kezdeni.
2013. jún. 4. 08:30
 20/35 A kérdező kommentje:
Ne hülyegyerekezz, f@szfej. A másik, hogy írtam tegnap 8 emailt használtkereskedéseknek, abból eddig 5 válaszolt, 1 azt, hogy nem állnak kapcsolatban hitelintézettel, 4 pedig azt, hogy semmi akadálya, hogy kapjak hitelre autót. Szóval köszi az inkompetens válaszokat...
2013. jún. 4. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!