Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Borzasztó anyagi csőd, hogy...

Borzasztó anyagi csőd, hogy szálljak ki ebből?

Figyelt kérdés

deviza hitel 2007: fizetés képtelenekké váltunk...

jelenleg: a bank követel:2milliót (gyűjtő számla)

faktoring: 11,5 millió (lakás hitel)

apeh: 7,5 millió ( állami kezesség vállalás).

ezt mind egy 2007- ben felvett 9,5 milliós lakásért.

bank felmondta a szerződést, elvileg sikerül megegyeznem az ezközkezelővel.

de a többi??? mit lehet tenni az apeh-el?

2 picivel vagyok itthon, nem kapok munkát ( miattuk).

csak a férjem keres és így is alig jövünk ki.

mit tegyek? már elegem van ebből....

csak értelmes válaszokat kérek, tényleg nagy a baj, nincs szükségem rosszindulatú válaszokra.

köszönöm

2013. máj. 31. 22:07
1 2
 1/17 Névtelenül nevű válasza:
21%
Nem tudom a jó megoldást, de a NAV-ot nyugodtan szard torkon, semmit sem tudnak tenni. El fog évülni. Tapasztalat. Kitartás, nem vagy egyedül.
2013. máj. 31. 22:19
 2/17 anonim ***** válasza:
60%

Elévül ? nemmá akkor én vagy a hülye hogy másodállásban éjjeliőrködöm hogy tudjam fizetni a hitelt.

Kösz holnaptól felmondok és nem fizetem a hitelt tovább.

2013. máj. 31. 22:24
 3/17 anonim ***** válasza:
29%

"2 picivel vagyok itthon, nem kapok munkát"

Vállalkoznod kell. Akkor te vagy a főnök, így akkor vagy otthon a gyerekekkel, amikor akarsz, és akkor és annyi munkád van, amennyit akarsz.

Nagyon sokan vagytok ilyen helyzetben, és elvileg ez mindenkinek megoldás lehet. Viszont a legtöbben a fenti válaszomra azt reagálják, hogy "HátEzRohadtHasznosVoltHogyanVállalkozzakMondjadMárMegNincsenSemmiPénzemNemÉrted?!?" Nos, rajtuk sajnos nem lehet segíteni. Neked sok sikert!

2013. máj. 31. 23:41
 4/17 anonim ***** válasza:
64%

Hát ez rohadt hasznos volt. Légyszi mondd el a TITKOT a siker eléréséhez, hogy megvalósíthassam álmaimat. Saját főnököm akarok lenni! Mutass még képet a karibi nyaralásodról! Hol léphetek be? Mennyibe kerül a kezdőcsomag? Profi pszichológus lehetek 2 óra alatt, hogy kiszűrjem a lehetetlen alakokat, akikre nem éri meg időt pazarolni? Mikor lesz a következő előadás? Mennyibe kerül a magnókazetta? Klerikus alkat vagyok?

Kérdező: Nem tudom mi a családi állapotod, de ha esetleg a nyugdíjas szülőkhöz nappalra el lehetne vinni a gyerkőcöket, akkor már a munkahelyen mondhatod, hogy a napi felügyeletük tökéletesen meg van oldva. De otthon ülni és nézni, ahogy játszanak az egyik legnagyobb luxus.

Lehet erősnek hangzik ez a "nappali félóvoda", de ha csak 150-et meg is kapsz, akkor fél év munka után az már 750.000 forint plusz. Esetleg ősöknek is lehet fizetni negyed misit, hogy költségeiket fedezzed és egyebek, de még így is 5 kiló plusz.

Nem tudom szakmád/végzettséged, de egy átlagosabb fizunál ez már milliós összeg.

2013. jún. 1. 08:40
 5/17 anonim ***** válasza:
Mi a szakmád? Mennyit dolgoztál benne? Merre laktok?
2013. jún. 1. 09:23
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
ebből tényleg nem nagyon van kiút, elévülni nem fog. sőt, az idő múlásával egyre csak nőni fog. ott lett elcseszve hogy fizetésképtelenné váltatok. nagy eséllyel életetek végéig törleszteni fogtok, sőt, a gyerekeitek is. ilyen nagy adósságból kiszállni még magas fizetéssel sem lehet már, ahhoz túl nagy a tartozás.
2013. jún. 1. 09:26
 7/17 A kérdező kommentje:
Nagyszülők dolgoznak. Szakács voltam 5 évig. Ezt nem tudom vállalni mert itt debrecenben csak 10-12 órában van rá esély. Iskolába is járok. Az nagyobbik ovis havi 10-12 ezer ft.
2013. jún. 1. 10:20
 8/17 anonim ***** válasza:
16%

" egy átlagosabb fizunál ez már

milliós összeg."

klassz ötlet, kár, hogy a tartozása évente többel nő, mint amit így összerak. Nem számoltál, ugye? :-/

2013. jún. 1. 10:20
 9/17 anonim ***** válasza:
91%

Ekkora tartozásra úgy, hogy 1 kereső van a családban és bevállaltatok 3 gyereket (ha a nagyobbik az ovis akkor jól értem, hogy a 2 kisebbet már 2007 után vállaltátok?!) nem nagyon fog tudni neked értelmeset mondani senki...

Majd ha örököltök az talán kiegyenlíti az adósságot.

2013. jún. 1. 10:24
 10/17 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a kisebb, hogy nem tudsz miatta munkát vállalni? Ha nappali intézménybe el tudod helyezni, esténként a férjed is otthon lehetne velük, ha ő fix munkaidős állásban dolgozik.

Írj kicsit több részletet, mert így nehéz segíteni, hogy rengeteg információt nem tudunk.

2013. jún. 1. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!