Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Amikor már minden k. o. akkor...

Amikor már minden k. o. akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
nem jön a munka , nincs pénz, baba született, tartzások, irjam még? :(

2013. jan. 28. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:

erre nincs jó válasz.

a munka nem magától jön. és amúgy a baba se. a tartozások se maguktól érkeznek.

ez mind mind döntések eredménye. a tiétek. (ill a munka kicsit komplikáltabb persze, az nem csak egy döntés)

2013. jan. 28. 15:13
 2/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk:

- ne halmozz fel tartozást, mert az nem magától jött

- keress munkát gőzerővel

- ha már ilyen helyzetben vagy ne vállalj gyereket!

Az emberek mindig összehozzák maguknak a nyakig érő sz@rt és akkor várnak segítséget, mikor már csak az orruk lóg ki belőle. Akkor már nehéz jó tanácsot adni...

2013. jan. 28. 16:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindig ilyenkor várják te és a sorstársaid a választ.

Tudod milyen ez? Mintha öngyilkossági szándékkal kiugranál a tizedikről és a nyolcadik emeletnél tartva azt mondanád, hogy meggondoltad magad. Nyilván nem egyik napról a másikra jutottál ide, hanem egy nagyon hosszú folyamat során, ami alatt kicsúszott a dolgok irányítása a kezedből.

Akkor kellett volna minél több pénzt megspórolni, amikor volt miből.

Most az a cél, hogy ne legyen több a tartozásod. A gyereket, ha kell add le a nagyszülőkhöz, amíg nem normalizálod a helyzetet.

2013. jan. 28. 17:22
 4/10 A kérdező kommentje:
de jo fejek vagytok. Szültem egy babát akit nagyon vártam adjam le mi közben még szopik, ne halmozzak fel többet... akkor haljak éhen??? tudom hogy szarban vagyok de nem kell leásni lelkileg mégjobban. azért köszönöm h megtiszteltetek
2013. jan. 29. 10:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Gondolj inkább abba bele, hogy mennyire felelősségteljes anyához méltó dolog úgy szülni egy gyereket, hogy nyakig vagy tartozásba. Aztán majd jön a sírás, hogy nincs pénz pelenkára, jajj, nincs pénz gyógyszerre a gyereknek és telezokogod a Fókusz kameráját. Az, hogy a gyereknek lesz a legszarabb már csak hab a tortán.

Ne minket támadj, gondolkodj el saját magadon!

2013. jan. 29. 10:48
 6/10 A kérdező kommentje:
a baba után lett rossz, késett a táppénz terhesség alatt kimaradt 3 honap azalatt nem tudtunk félre rakni, sajnos olyan rosszindulatu a fönököm hogy még a tgyást és most a gyedet is késve adta le.
2013. jan. 29. 11:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Most lehet csak én nem értelek....

"nem jön a munka"

Ezt tudtad, hogy terhesen és kisbabával nem fogsz tudni dolgozni

"nincs pénz"

Ha a 3 hónap táppénzt nem tudjátok megoldani, ott már korábban is nagy szar volt

"tartzások"

?????

Egy gyereknek úgy kell nekiindulni, hogy van annyi tartalékotok, ami 2-3 ÉVRE elég. Ha nektek a 3 hónap táppénzkiesés ekkora gond, akkor lsd amit feljebb írtam.

2013. jan. 29. 11:53
 8/10 A kérdező kommentje:
páromnak nem jön a munka és ezért vannak tartozások, nem megy egy fél éve a cég rendesen.
2013. jan. 29. 11:54
 9/10 anonim válasza:

Önkormányzatnál és járási hivatalban lehet kérni segélyeket (több félét). Érdeklődjetek haladéktalanul a feltételekről.

A gyermek áldás, őszintén gratulálok. :)

2013. febr. 3. 11:21
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :-$
2013. febr. 4. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!