Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Tényleg igaz az hogy a bankoka...

Tényleg igaz az hogy a bankokat főleg zsidók irányítják?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy a történelem során főleg a pénzügyekkel foglalkoztak, így lehetséges hogy a mai napig is a többsége ezt a szakmát űzi. Mennyi köze van Izraelnek ennek az egész töménytelen mennyiségű bankok által kihelyezett fedezet nélküli hiteleknek?

Azt is tudom hogy a bankok szoros kapcsolatban állnak egymással. Vannak-e még független bankrendszerek?

Mi a helyzet a svájci bankokkal? Függetlenek, vagy soha nem voltak azok, őket is már a többi irányítja?

2013. ápr. 24. 16:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondja azt mindenki hogy a bankárok - az igazi irányítok - zsidók? De tényleg nagyon sokan mondják. És persze rengeteg az értelmes ember is köztük, tehát nem a csürhéről van szó. Túl sokan mondják ahhoz hogy egy általános tévhit legyen. Ráadásul nem is nagyon tagadja Izreal hogy jóban van a bankokkal, hiszen azt állítják hogy vásárolják föl Közép-kelet Európát. És mi másból lehetne vásárolgatni mint pénzzel. Úgy tudom hogy gyakorlatilag Izrael-t is "vásárolták".
2013. ápr. 24. 20:07
 12/22 A kérdező kommentje:

Egyébként van egy olyan magyar műsor hogy: On The Spot!

Ennek van egy része amely pont New York -ról szól. A részben egy zsidó is bemutatja a várost, hogy miért az a világ pénzügyi központja és azt állítja hogy szép számmal vannak zsidók a bankszektorban és a médiában is.

2013. ápr. 24. 20:15
 13/22 anonim ***** válasza:

Fura én ezt csak a korlátolt értelmi képességű szélsőjobberektől hallom. USA-ban alapból sok a zsidó mert a II. VH előtt/alatt/után rengetegen menekültek oda Európából. Amúgy ha tudni akarod a bankszektorban még több keresztény van mint zsidó na bumm. Akkor ők irányítják a világot nem?

2013. ápr. 24. 20:19
 14/22 A kérdező kommentje:

Oké. De azért a zsidóság talán a világ legjobban összetartó, egymást segítő nemzete, népe. Tehát szerintem egyfajta hűség van a külföldi zsidó származású vezetők és Izrael között, ami talán már egy bizonyos kockázatot jelenthet. Bár azt hozzáteszem hogy személy szerint nem látom Izraelről azt hogy nagymértékben erősödne.

A másik a cionizmus ami nem tetszik Izrael politikájában. Kiválasztott népnek tekintik magukat, és úgy gondolják hogy ők az uralkodó faj. Hmmmm... Mintha ezt már a 2. VH -ban halottam volna valakitől.

2013. ápr. 25. 14:24
 15/22 anonim ***** válasza:

"De azért a zsidóság talán a világ legjobban összetartó, egymást segítő nemzete, népe."

Ebben egyet ertek, es melyen tisztelem oket ezert. De a hozzaszolasod tobbi resze, es a tobbi hsz-ed itt legalabb enyhen antiszemita, ami semmikeppen sem jo.

2013. ápr. 25. 15:06
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem elsősorban egy vallás nem egy nemzet. Izraelben élnek az izraeliek. Ők egy nemzet. Többségük zsidó. De attól mert valaki zsidó még nem lesz izraeli. Ez is egy vallás mint a kereszténység amit bárki felvehet ha akar.

2013. ápr. 25. 15:10
 17/22 A kérdező kommentje:
Csak anticionista vagyok, nem antiszemita. Semmi bajom a zsidókkal, de viszont Izraellel nem szimpatizálok.
2013. ápr. 25. 18:35
 18/22 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest hogy ekkora anti vagy halvány lila fingod sincs az egészről és láthatóan komoly fogalomzavarban szenvedsz.

2013. ápr. 25. 19:07
 19/22 anonim válasza:
a kérdező bizonyára nem több 13-14-15 évesnél...
2013. ápr. 25. 21:20
 20/22 A kérdező kommentje:
Minden bizonyára az ENSZ-ben is csupa hülye ül, akik szintén fogalomzavarban vannak. Ugyanis ők is erősen ellenzik az Izraeli politikát. Egyébként a cionista mozgalmakról itt olvashatsz bővebben: [link]
2013. ápr. 25. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!