Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Tényleg nincs egyetlen bank...

Tényleg nincs egyetlen bank se, aki adna nekünk hitelt így?

Figyelt kérdés

Én jelenleg itthon vagyok két gyerekkel, kint dolgoztam egy szezont, most nem kapok mást, mint a családi pótlékot, de úton a 3. baba. Férjem is szezonmunkában dolgozott, májusban megy vissza egy másik helyre.

Kértünk hitelajánlatokat, de azt mondták, hogy egy bank sem fog adni hitelt, mert a férjemnek nincs folyamatos munkaviszonya. :(

Találtunk egy jó kis házikót a faluban. :"(

2013. ápr. 22. 09:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ja és nem mellesleg, ha lenne is állandó munkahelye a férjednek, nem biztos, hogy egymagában elég lenne, hogy felvegye a hitelt. Mert nem biztos, hogy elég lenne a keresete.

Kellhet adóstárs, belőled meg családi pótlék jövedelemmel nem lesz adóstárs, megint bukott a hitel. Akkor már keresgélni kell máshol adóstársat, annak meg a mai világban nem egy el akárki.

Ha nincs önerő vagy nincs elég önerő, ha nem elég a kiszemelt ház fedezetnek, lehet hogy fog kelleni kiegészítő fedezet, amit nem biztos, hogy elő tudnátok teremteni. Megint bukta utca.

Nem könnyű a mai világban hitelhez jutni.

2013. ápr. 22. 09:31
 12/24 A kérdező kommentje:
Minden opció jó volt, amikor beszéltünk ügyintézőkkel, egyedül a határozatlan idejű munkaviszony hiánya volt a baj. :(
2013. ápr. 22. 09:38
 13/24 anonim ***** válasza:

Hát ez az!

A banknak az kell, hogy az adós az egész hitelidőszakot folyamatosan tudja fizetni, ne csak eddig vagy addig.

2013. ápr. 22. 09:40
 14/24 A kérdező kommentje:

Akkor ezt buktuk. :"(

Köszönöm szépen a válaszokat!

2013. ápr. 22. 09:44
 15/24 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, fejlemények vannak! Felhívott a leendő munkáltató, hogy tudna-e előbb kezdeni a férjem. És lehet, hogy éves állásra veszi fel! :O
2013. ápr. 22. 12:01
 16/24 anonim ***** válasza:
Akkor 2 év után lehet kaptok hitelt is, mivel ennyi folyamatos munkaviszony kell egy hitelhez. Egy aláírt papírra nem adnak még mindig hitelt.
2013. ápr. 22. 13:18
 17/24 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam eddig, hogy 3 hónap.
2013. ápr. 22. 15:16
 18/24 anonim ***** válasza:

kis összegre igen, áruhitel, folyószámlahitel, személyi kölcsön.

de lakásra nem.

2013. ápr. 22. 15:20
 19/24 A kérdező kommentje:
Ez mióta van így?! :O 2011-ben, amikor egy ismerősöm vett fel lakáshitelt, még elég volt a 3 hónap. Anno nekünk is annyi kellett 2004-ben.
2013. ápr. 22. 15:39
 20/24 anonim ***** válasza:

Sok múlik azon, hogy határozott, vagy határozatlan lesz-e a férjed munkaszerződése. Ha határozatlan, akkor elég lehet 3-4 hónap munkaviszony, viszont ha határozott, azokra más szabályok vonatkoznak.

A férjed itthon dolgozik vagy külföldön?

2013. ápr. 22. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!