Fundamentánál mennyi a számlanyitási díj?
Azt megtaláltam hogy a szerződéses összeg 1 %-a, ez oké, csakhogy a szerződéses összegbe számítják a felvehető hitelt is és így azért sokkal több az összeg. DE én nem szeretnék hitelt felvenni a megtakarítás mellé. így is beleszámolják a szerződéses összegbe a felvehető hitelt ?????
Kérem ha van itt fundamentás akkor válaszoljon vagy aki tudja ezt.
cseresznyefa:
azért azt is tedd már hozzá, ha egy módja van az OTP-nek a számlából jóváírja a számlanyitási díjat. Vagyis az ügyfélnek egy elmaradása, vagy akármilyen módosítása esetén a számlából jóváírják a számlanyitási díjat (vagyis még állami támogatás vesztesége is lesz!!!).
Valójában azonban a Fundamenta konstrukciója sokkal jobban simul az ügyfél igényeihez, már csak azért is, mert OTP épp ezért teljesen rugalmatlan.
Eléggé vicces, hogy akárki akármit kérdez nyomod az OTP LTP-t mindenkinek, közben meg 80%-ban piaci kamatozású hitelt adtok az embereknek és csak 20% benne az LTP. Na ez az OTP! Nézzük már meg hányan perlik az OTP valótlan devizahitelezés miatt??? Ez az igazi ügyfél-elégedettség mutatója!
10.22, mielőtt írsz, alaposabban kellene tájékozódni, nagyon hiányos a termékismereted. Jelenleg semmiféle következménye nincs, ha valaki 50%-OS szerződéskötési díjjal köti meg az OTP LTP-t, akár fel is mondhatja, csökkentheti a díjat, futamidőd rövidíthet, hosszabbíthat, stb, tehát tökéletesen rugalmas, utólag sem kell megfizetni az elengedett díjat. Csak a "hűségvállalásos LTP"-kre igaz az, amit Te írsz, de én nem ezt ajánlottam és Te se keverd ide, mert félretájékoztatod a kérdezőt.
Hogy jön ehhez a válaszhoz a piaci hitel???? Úgy tűnik, ebben is igen tájékozatlan vagy, mert a jelenlegi banki lakáscélú hitelek kb 90%-a ma már államilag támogatott és csak az vesz fel piaci lakáshitelt, aki nem jogosult a támogatásra, de ez igen kevés igénylő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!