Fundamentánál tényleg van ilyen?
Hát nekem egyik ismerősöm mondta ma, hogy amikor fel akarta venni a 3 220 000 Ft-ot akkor mondták neki, hogy ha befizet 30ezret, akkor felvehet 6 440 000 Ft-ot.
Erről én még nem hallottam, szóval nem tudom elhiggyem e vagy sem.
A szerződéses összeg 3220000. A szerződés módosításával, aminek költsége 30e forint, a futamidőt meg lehet kétszerezni, amivel a végső összeg is dupla lesz - persze te is duplán fizetsz, meg az állam is.
De pontos részleteket a Funtamentás magánbankár tud neked mondani.
Az általad írt "duplázás" nem más, a 4 éves szerződés meghosszabbítása 8 évre (ennek a módosításnak a díja a 30.000Ft). A 6,4 millió Ft hitelt pedig úgy kapod meg azonnal, hogy a megtakarítási program lejáratáig, tehát a havi 20.000Ft/hó fizetése mellé kapsz egy áthidaló hitelt, ami jelzálogalapú, a kamata pedig attól függ, hol tart a megtakarítási programod. Ha még az elején, akkor 8,9% a kamat, de ha már legalább 2 éves a megtakarítás és legalább 10% már bent van a kasszában, akkor 6.9%-on kapod.
Induló költségekre számíthatsz kb 120-150.000Ft-ot.
(Ennél ma már vannak sokkal jobb hitellehetőségek is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!