Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Fundamentánál tényleg van ilyen?

Fundamentánál tényleg van ilyen?

Figyelt kérdés
A szerződéses összeg nekem 3 220 000 Ft. Olyat hallottam, hogy egyszeri 30 000 ft befizetésével ezt az összeget meg lehet duplázni. Ez igaz?
2013. ápr. 4. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet szerződést módosítani, ez nyilván más havi fizetnivalót eredményez. Hívd fel az üzletkötődet, ő pontosan el fogja neked mondani a részleteket.
2013. ápr. 4. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
persze,ha dupla annyit fizetsz :)
2013. ápr. 4. 21:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát nekem egyik ismerősöm mondta ma, hogy amikor fel akarta venni a 3 220 000 Ft-ot akkor mondták neki, hogy ha befizet 30ezret, akkor felvehet 6 440 000 Ft-ot.

Erről én még nem hallottam, szóval nem tudom elhiggyem e vagy sem.

2013. ápr. 4. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:

A szerződéses összeg 3220000. A szerződés módosításával, aminek költsége 30e forint, a futamidőt meg lehet kétszerezni, amivel a végső összeg is dupla lesz - persze te is duplán fizetsz, meg az állam is.

De pontos részleteket a Funtamentás magánbankár tud neked mondani.

2013. ápr. 4. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
gondolom hitelezési lehetöséget választott pluszba...és mivel az szerződés módosítás azért 30.000,-
2013. ápr. 4. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
56%

Az általad írt "duplázás" nem más, a 4 éves szerződés meghosszabbítása 8 évre (ennek a módosításnak a díja a 30.000Ft). A 6,4 millió Ft hitelt pedig úgy kapod meg azonnal, hogy a megtakarítási program lejáratáig, tehát a havi 20.000Ft/hó fizetése mellé kapsz egy áthidaló hitelt, ami jelzálogalapú, a kamata pedig attól függ, hol tart a megtakarítási programod. Ha még az elején, akkor 8,9% a kamat, de ha már legalább 2 éves a megtakarítás és legalább 10% már bent van a kasszában, akkor 6.9%-on kapod.

Induló költségekre számíthatsz kb 120-150.000Ft-ot.

[link]

(Ennél ma már vannak sokkal jobb hitellehetőségek is.)

2013. ápr. 5. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!