Jogos ez? Gondolom, biztos, de azért mégis felháborító.
Figyelt kérdés
3 éve fizetem az autórészletet, időben, pontosan. Júliusban csúsztam vele pár napot, amiért késedelmi kamatot számoltak fel, teljesen érthető módon. De már befizettem az elmaradt részletet, mire értesítettek egy dörgedelmes levélben, hogy elmaradtam a fizetéssel, és ha nem pótolom, azonnak BAR-listás leszek, irgum-burgum!A hangnem eleve sértő volt. Aztán pedig ezért a felszólításért 700 Ft-t csaptak a következő részletemhez.Nem a 700 Ft vág földhöz, csak az eljárást nehezményezem. Ugyanígy azt is, hogy a csekkjeimre mindig levonnak évi 3000 Ft-t, bár úgysem használom fel őket, mert negyedévente úgyis új összegű csekket kapok. Érdemes reklamálni?2009. szept. 15. 11:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!