Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha van tartozásom a t-mobile-n...

Ha van tartozásom a t-mobile-nál, akkor nem vehetek új előfizetéses kártyát, jól gondolom?

Figyelt kérdés
van egy 60.000es tartozásom a t-mobile-nál, aminek már majdnem a felét befizettem, de ettől függetlenül nem fogok új előfizetést kapni, igaz?
2011. máj. 26. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát valóban, sőt, nyilván listát is vezetnek, hogy a többinél se, bár ebben nem vagyok biztos. De ha sikerült egy ilyen szép számlát felhalmozni kifizetni meg nem úgy megy, akkor lehet jobban jársz egy kártyással, nem? Azt meg más is megveheti, nincs személyhez kötve annyira.
2011. máj. 26. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos így tényleg nem adnak.
2011. máj. 27. 18:43
 3/3 A kérdező kommentje:

elsőnek: tulajdonképpen önhibámon kívül jött össze a tartozás, bár nem hiszem hogy ehhez bárkinek is köze lenne =)

amúgy köszönöm a válaszokat, de már megoldottam

2011. jún. 3. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!