Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mikor fog a svájci frank...

Mikor fog a svájci frank árfolyama 300 fölé menni, csak hogy devizahitelesként szenvedjek, megnyomorodjak?

Figyelt kérdés
Azt akarom, hogy a bankok tegyenek tönkre mert úgy is ezt akarják.
2013. márc. 11. 08:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha így folytatódik a Matolcsy elvtárs az év végre szerintem eléri...

Megválasztása óta folyamatosan ugrál az árfolyam, de felfelé...

2013. márc. 11. 08:55
 2/8 anonim ***** válasza:
A bankok nem ezt akarják, hiába írsz ki róla naponta kérdést.
2013. márc. 11. 09:56
 3/8 Frontosa ***** válasza:

Az árfolyamküszöb miatt ez akkor elképzelhető elméletileg ha az EUR/HUF 360 fölé megy.

Üdv,

2013. márc. 11. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
13%
A bankoknak mért jó az szerinted, hogy nem tudod fizetni és elesnek a pénzüktől? Talán a felvételnél kellett volna kicsit gondolkodni. Vállaltad a kockázatot az alacsony kamatért cserébe, akkor most ne sírj. Bezzeg amikor jó feltételekkel felvetted, akkor örültél.
2013. márc. 11. 22:19
 5/8 anonim válasza:
51%

Alapvetően az a probléma, hogy az emberek azt hiszik ha bármi hiba van pl. egy szerződésben akkor az állam azonnal cselekszik. Hát nem! Undorító aki bántja a devizahiteleseket mert nekik van igazuk, csak sajnos az ország nem ilyen. Ahhoz túlságosan kivan szolgáltatva hogy eredményesen feltudjon lépni az ilyen (igenis!) bűncselekmények ellen.

Annyi hatalma sincsen hogy egy rezsicsökkentést véghezvigyen. Nem hogy fellépni egy baromi erős bankszövetség ellen.

2013. márc. 13. 19:08
 6/8 anonim válasza:

Egyébként devizahitel sehol a világon nincsen. Itthon meg nem vizsgálhatja a PSZÁF előre a szerződéseket. Tehát olyan szerződést kötnek veled amilyet akarnak, nem kell nekik azt normakontrollra vinniük. A kartel miatt pedig minden szerződés hasonló.

2010-től vizsgálódhat előre a PSZÁF. Lásd végtörlesztés, rögzítés stb. Érdekes hogy majdnem minden szerződés az alapvető emberi jogokat sértette.

2013. márc. 13. 19:14
 7/8 anonim válasza:

És egyébként a bankoknak tényleg nem célja hogy te az utcára kerülj, mert akkor veszhet a munkád, és nem tudsz tejelni a banknak. Nézz utána! A végrehajtások 70-80 százalékát nem a bankok hanem pl. a díjbeszedő vagy a telekom cégek indítják.

Akik 20-30 ezres tartozás miatt viszik a házat. Kijön a "független" értékbecslő aki mond egy alacsony árat, majd a beépített emberke viszi is igen kedvező áron. Ezer éve így van sajnos.

2013. márc. 13. 19:19
 8/8 anonim válasza:
Nekem is van devizahitelem. Én csak 2 milliót vettem fel, de mára abból is 6 millió lett. Voltam már többször is ügyvédnél és a családban is van egy pár. Tehát én majd perelni szeretnék, csak várok egy precedenst pl. az AXA bank ellenit. És tényleg nem szép dolog bántani a devizásokat. Ráadásul 900 000 ezer darab szerződés van összesen. Tehát az ország majdnem fele szenved tőle. És lefogadom hogy van köztük pár ügyvéd is. Csakhogy akkoriban tényleg nagyon drága volt a forinthitel. És hitel azért egy átlagembernek kell.
2013. márc. 13. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!