Hogy változtathatják így a díjaikat a bankok? Egyre felháborítóbb!
Jan 1-el az előző bankom olyan durván változtaott,hogy újat kellett keresnem.
Találtam is megfelelőt,tranzakciós adó 0,1 % (mig elég soknál 0,2-0,3),minden egyéb dija is megfelelt.Bementem,megkötöttem,még a kártyám meg se érkezett.
Erre ma nézem,február 1-tőől változtattak azon a számlacsomagon,tranzakciós adó 0,2%, kártyadij is több lett,sms dij is emelkedett.
Így hogy tervezzen az ember? Hogy lehet ennyire egyoldalúan emelniük?
Múlt héten bementem a boltba, 20 Ft volt a kifli.
Ma bementem, 25 Ft.
Hogy tehetik meg???
Emlékszel még a bejelentésre? "A bankok nem fogják áthárítani a tranzakciós adót, mert verseny van"
Na, tessék, verseny van, így néhány kivétellel mindenki áthárította az egészet, a verseny megmaradt.
De hát 2 hete sincs hogy megkötöttem ezt a számlát,akkor is volt rajta trnazakciós dij, konkrétan 0,1%.
28-án kötöttem,0,1%, x kártyadij,y sms dij.
Erre 3 nap múlva 0,2% , x+500 kártyadij, y+10 sms dij...
"De nem lehez ez ellen tenni valamit?"
De lehet. Keresel megint egy másikat, ami nem ilyen drága.
És többe kerül átvinni azt a kevéske pénzemet egyik bankból a másikba,mint megint ujra váltani...
Lassan érdemesebb a kispárnában tartanai a pénzünk
Nem volt fenn,2 hetem elment rá mire átnéztem minden bank minden számláját.
Sőt,amit nem találtam,felhivtam őket,végigkérdeztem,majd benn a bankban is kérdezgettem.
Fene se gondolta hogy pár napon belül megint változtatnak.
Megnéztem 0.01-én tették fel a változásokat,amik aznaptól érvényesek,persze nem kiemelve hogy mi változott,csak akkor észrevehető,ha átböngészem mind a 24 oldalt.
Tehát 28-án nem volt fenn (láttam volna,átnyálaztam aznap reggel újra)
"amit nem találtam"...
Hát persze, ha nem a hirdetményt nézed, csak a számla bemutató oldalakat, akkor nem is találod meg a buktatókat.
Szintén a hirdetményeknél vannak a még be nem vezetett változtatások.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!