Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy változtathatják így a...

Hogy változtathatják így a díjaikat a bankok? Egyre felháborítóbb!

Figyelt kérdés

Jan 1-el az előző bankom olyan durván változtaott,hogy újat kellett keresnem.

Találtam is megfelelőt,tranzakciós adó 0,1 % (mig elég soknál 0,2-0,3),minden egyéb dija is megfelelt.Bementem,megkötöttem,még a kártyám meg se érkezett.

Erre ma nézem,február 1-tőől változtattak azon a számlacsomagon,tranzakciós adó 0,2%, kártyadij is több lett,sms dij is emelkedett.

Így hogy tervezzen az ember? Hogy lehet ennyire egyoldalúan emelniük?

2013. febr. 7. 09:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ott néztem,ott vannak a pontosak.

28-án nem volt fenn,elsején tették fel (dátumozva van a feltevés időpontja)

2013. febr. 7. 12:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Áremelés, mint mindenhol...

Én tavaly ősszel váltottam bankot mert véget ért az egyetemi csomagom a többi meg sz@r volt az adott banknál, kb. fél évig nézegettem a többi bankot, találtam egy viszonylag jót, januárig örültem, akkor bevezették, hogy fizessek a netes átutalásért, a kp. felvételért - többet mint annál, amit otthagytam...

Ráadásul havi kp. forgalmas nullás csomagban vagyok, volt, hogy hó vége előtt 5-10 nappal vásároltam a kártyával de az értéknapot a következő hónapra helyezte, így nem lett meg a teljesítés, fizethettem a méregdrága havidíjat... pedig még csak nem is külföldi átutalások voltak, hanem Tesco és hasonlók...

Ami most még normálisnak tűnik az a Gránit bank, de tuti ott is be fogják vezetni a tranzakciós díjat. Néhány takarékszövetkezet is tartja magát, de vajon meddig?

2013. febr. 7. 17:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Gránit bankot néztem én is,de egyetlenegy fiókjuk van,az is Pesten...én Pesttől 200km-re lakom.
2013. febr. 8. 08:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!