Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha a folyószámlahitelem...

Ha a folyószámlahitelem kimerítettem és elvesztettem a munkám mikor nullázza le a bank?

Figyelt kérdés

-309.ezer ft van a számlámon.

1 hónapig nem kapok fizetést munkahelyváltás miatt, akkor mikor szüntetheti meg a bank a folyószámlahitelt?

Én vissza tudom rá tölteni kpba, majd hogy nullán legyek.

Február végén kaptam utoljára fizetést, április elején fogok újra kapni így a március kimarad. 1 hónap miatt megszüntetheti a bank a hitelkeretet?

tegnap 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Azonnal menj be a bankba és beszéld ezt ott meg. Ha csak simán azt látják, hogy már nem jön rá fizetés, egy idő után simán 0-ra vihetik a keretet és akkor azonnal be kell fizetni a tartozást. Ha bemész, akkor lehet egyezkedni, én pl. úgy tudtam ezt elintézni, hogy fokozatos keretcsökkentést kértem, 6 hónapra, így nem kellett egyben leperkálnom. Ha neked pár hónap múlva újra lesz oda érkező jövedelmed, lehet még jobban is járhatsz, de mindenképp menj be a bankba és mondd el mi a helyzet.
tegnap 16:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Áprilisban már lesz oda érkező jövedelmem, mert már jövő héttől dolgozom
tegnap 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!