Mi lehet a gond? Nem tudok rájönni. Más bank is ennyire szigorú a hitelfelvételnél?
Szeretnék folyószámlahitelt igényelni online az OTP-nél. De folyamatosan elutasít.
24 éves vagyok, tavaly december óta van stabil, bejelentett, normális munkahelyem. A fizetésem nettó 540, nem vagyok KHR-es listán. Se aktív, se passzív státuszban. Ezt a bank is megerősítette. Más hitelem nincs. De folyamatosan azt írja ki az igénylés végén,hogy a belső szabályzat alapján nem lehetséges a szerződéskötés, hiteladás. Pedig tényleg csak egy 100K-s biztonsági tartalékot szeretnék. Előző hónapban. is közel 350K-m maradt hónap végén mert még otthon lakok pár hónapig még. Így a bank is láthatja,hogy nem költöm el az összes pénzem folyamatosan. Egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a gond. 3 havi munkaviszonyt kérnek, nekem nekem ebben a hónapban lesz meg a 8.
A 25 éven aluliak adókedvezménye miatt a bankok nem "szeretik" a fiatalokat.
Mivel nem volt még hitelek, így a hitelfizetési morálodat sem ismerik.
Tudom, hogy az utóbbi 22-es csapdájának tűnik, de a bankoknak kockázatosabb egy olyan személy, akinek nincs hitelmúltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!