Mi a teendő akkor ha EU-n kívüli országból szeretnék megvásárolni az általam internetre feltöltött eladni kívánt kontrolleremet?
Tehát, adott egy fickó, usában él és a fiának szeretné megvenni aki nigériában él.
Ezzel nincs semmi gond, de nem tudom mi a teendő hogy sikeresen véghez tudjam vele vinni a tranzakciót, mivel a pénzt előre utalná.
kellene neki a bankártyaszám amivel nincs gond.
de amikor leírta hogy Iban és Swift kód..
Nos erről halvány lila gőzöm sincs.
Mit és hogyan kell hogy eltudja ide utalni a pénzt s aztán én feladjam neki a postán ?
Mezei postán fellehet adni nigériába címezve vagy sem? :D
Ui: még egyenlőre OTP Junior kártyám van, ha jól tudom erre nem tudja elutalni.. Vagy?!
Most megkíméllek életed legnagyobb baklövésétől.
Egy életre tanuld meg, ami Nigéria, az kamu. Nincs semimféle amerikai meg nigériai fia. Át akar téged valaki verni. Minimum kéri ingyen a kontrolleredet, de ha ilyen ostoba vagy, hogy megadod a bankkártya számodat, akkor azt is lehúzza egyúttal.
Utaljon előre, bankszámlaszám + név + swift kód kell (ez utóbbit a gugliba beütve megtalálod, pl. "MKB Bank swift code"), és ha megérkezett a pénz, akkor elküldheted, semmilyen más formában ne menj bele ilyenekbe.
Igen, tudatában vagyok ennek :)
Amíg nem jön a kess, addig nem is postázom. Tudom nagyon jól, kicsit sántít is a dolog, de szerintem nem lesz belőle sok gondom hogy megadom ezeket az adatokat neki.
Vagy történhet bármi ebből kifolyólag ?
Azóta gondolkozom rajta hogy ez lehúzás akar lenni.
közben művelődtem, megtudtam ez esetekben hogyan mit kell, de amit kaptam címet begugliztam !
és kiadott egy oldalt :
hihetetlen :D
ennyi f*szt....
Én szó'tam.
Amúgy igen, ha megadod a bankkártyaszámodat, arról le tudnak emelni annyi pénzt, amennyi a napi limited. Szerintem ez igenis nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!