PayPal számlámra egy barátom utalt pénzt 11. 01 én csütörtökön az OTP számlájáról. Més semmit nem kaptam. Mi a teendő ilyenkor? A kitöltött adatok helyesek!
Ezekkel az adatokkal ment el.
Kedvezményezett neve: PAYPAL PTE LTD
Kedvezményezett számlaszáma: 10918001-00000001-15050684
Átutalás közleménye: 31A7X70MJFQDNMG
Már meg kelett volna kapnom nem?
Az a gond ezzel, hogy a barátod nem utalhat a Paypal egyenlegedre.
Bankszámláról való feltöltésnél csak a saját számládról érkezhet pénz. A neveknek egyezniük kell.
Ha a barátod pénzt akar neked küldeni, azt a saját Paypal accountján keresztül kell tennie. Ugyanis a Paypal abból él, hogy a fogadó féltől jutalékot von le. Ha a barátod bankszámlán keresztül utalna, akkor a Paypal elesne a haszontól. Ezért lehet csak saját bankszámláról tölteni. Akkor a haszon garantált, mert te azt a pénzt Paypal rendszerén belül költöd el, és akinek fizetsz, attól levonják a jutalékot. Jól ki van ez találva.
Vissza fogja kapni, de lehet, hogy vonnak le belőle.
Egyébként szerintem nem a jutalék miatt nem fogadnak el átutalást más személytől, hanem pénzmosás ellenes okai vannak, valószínűleg jogszabály tiltja.
Automatikusan vissza kapja? Vagy írni kell nekik?Menyi idő ez kb?
(bocs a nyaggatásért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!