Ha a lakásomat kiadom albérletbe, azután kell adózni?
Persze, hogy kell.
Ennek külön szabályai vannak, több választási lehetőséggel, de szerintem most leginkább már a 2013-as szabályoknak érdemes majd utána olvasnod, ha ilyen terved van, kivéve persze, ha még most decemberre is kiadod. (Vagy már esetleg ki is adtad.)
Ez esetben azt is nézd majd meg, hogyan alakul az adóbevallás.
6.-nak
Mert az adócsalás lenne, ami bűncselekmény.
Ezért tart itt az ország, mert ilyen a morál.
Mindenki csal, b*szik befizetni az adót, aztán csodálkozik, hogy ide fejlődik ma Magyarország.
Édes vagy ezzel a hazafi dumával 7-es.
Nézd meg előtte, hogy hova mennek az adókból befolyó pénzek. Amíg ilyen a cigány támogatások meg lehetne sorolni mennyi értelmetlen kiadás van addig köszi kihagyom a becsületes életet. Egy olyan országban ahol látom, hogy a fejlődés a cél én lennék az egyik legboldogabb, hogy az adómmal segíthetem a köz érdekeit, de ebben az országban nem erről van szó, úgyhogy pont lesz4rom, ahol lehet ott csalok és hazudok, ez van.
Egyértelmu, hogy a vezetőségünk érdeke nem az ország talpra állítása. Legalábbis az intézkedéseik ezt mutatják.
Itt a 2012-es szabályozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!